Sivuston käyttötapa: Mobiili

Talonrakennusalan ammattitutkinto

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan
suomi
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Haukipudas
Ammattitutkinnot

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on suoritettuna talonrakennusalan perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot. Koulutus vahvistaa ammattitaitoa ja antaa osaamista uusiin tehtäviin rakennusalalla. Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittaneella on ajantasaiset tiedot eri materiaaleista ja työtavoista.

Rakennusalan ammattilaiselta vaaditaan jokaiseen työvaiheeseen liittyvien työmenetelmien hallintaa, turvallisuus- ja ympäristöriskien hallintaa sekä muun muassa rakennusfysiikan tuntemista. Ympäristökysymysten huomioon ottaminen ja kansainvälistyminen tuovat osaltaan uusia vaatimuksia rakennusalalle, minkä vuoksi on tärkeää kouluttautua, ja pitää itsensä ajan tasalla alan uusista tuulista.

Koulutuksen sisältö

Talonrakennusalan ammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kolmesta valinnaisesta tutkinnonosasta. Pakollinen tutkinnon osa on talouden, työn ja työympäristön hallinta. Valinnaisia tutkinnon osia ovat muun muassa seuraavat aihealueet:

  • puurunkotyöt
  • väliseinätyöt
  • sisäpuutyöt
  • julkisivuverhoukset
  • laatoitus
  • ovi- ja ikkuna-asennus
  • tulisijamuuraus

Koulutuksen toteutus

Oulun seudun ammattiopiston talonrakennusalan ammattitutkinto toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja se sisältää lähiopiskelun lisäksi etä- ja verkko-opintoja sekä työssäoppimista. Lähiopetusta on noin kahtena iltana kuukaudessa.

Hakeminen

Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta. Opiskelijavalinta suoritetaan haastattelun perusteella.

Tutkinto / todistus

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 250 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakennusalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Talonrakennusalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: