Ammatillisen tutkinnon osat

Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen 40 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Noin 2 kuukautta
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Noin 2 kuukautta
Aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Kysy lisätietoja
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen 40 osp

Tämä tutkinnon osa sopii sinulle sosiaali- ja terveysalalla työskentelevä, joka haluat vahvistaa osaamistasi asiakkaan mielenterveyden ja psykosiaalisen hyvinvoinnin tukemiseen. Saat myös työkaluja ennaltaehkäistä ja toimia haastavissa tilanteissa.

Koulutuksen sisältö

Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen, 40 osp on tutkinnon osa Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnosta.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, joissa lähiopetus järjestetään päiväopetuksena (n. 2-4 lähiopetuspäivää/kuukausi).

Oppisopimus

Voit tiedustella OSAOlta mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voit tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä käytännössä ja opiskelua täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Oulu

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu
  • Hakuaika: Kysy lisätietoja

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos olet suorittanut hierojan ammattitutkinnon tai hankkinut vastaavan osaamisen. Sinulla tulee olla soveltuvuus alalle, työssä vaadittava terveys ja toimintakyky sekä riittävä kielitaito

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnosta kielitaitosuositus on B2.1. 

Tutkinto / todistus

Mielenterveyden ja psykososiaalisen hyvinvoinnin tukeminen 40 osp

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 115 € 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu