Ammatillinen koulutus

Kirjanpidon jatkokurssi (verkkokurssi)

OSAO, Verkossa
Pituus
12 päivää
Pituus
12 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kirjanpidon jatkokurssi (verkkokurssi)

Kirjanpidon jatkokurssi (verkkokurssi)

Haluatko laajentaa kirjanpidon osaamistasi? Tällä maksuttomalla verkkokurssilla opit lisää arvonlisäverotuksesta ja omaisuuden jaksottamisesta. Osaamisesi karttuu myös kirjanpidon erityiskysymyksissä ja tilinpäätöksen perusteissa.

Koulutuksen sisältö

  • Käyttöomaisuuden jaksottaminen
  • Vaihto-omaisuuden jaksottaminen
  • Tulojen ja menojen jaksottaminen
  • Tilinpäätöksen perusteet
  • Kirjanpidon erityskysymykset
  • Henkilöstömenojen arvonlisäverotus
  • Kansainvälisen kaupan arvonlisäverotus

Aiemmin suoritettu kirjanpidon perusteet sekä kirjanpidon jatkokurssi yhdessä mahdollistavat sopivan työpaikan löydyttyä kirjanpidon tutkinnon osan suorittamisen liiketoiminnan perus- tai ammattitutkinnosta.

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan verkkokurssina, jossa on etäohjausta 12 kertaa Teamsissa tiistaisin klo 17.30–19.30 (ei ti 24.10. ja ti 5.12.), oppimisalustana Pinja.

Hakeminen

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka ovat aiemmin suorittaneet kirjanpidon perusteet -verkkokurssin tai joilla on jo kirjanpidon perusosaamista. Lisäksi edellytämme Excelin ja Teamsin perusosaamista. Opiskelijalla tulee olla tarvittavat laitteistot verkko-ohjaukseen osallistumiseksi (tietokone, kuulokkeet ja mikrofoni).

Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 4 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 2 pistettä
  • motivaatio, enintään 4 pistettä.

Tieto opiskelijavalinnasta lähetetään viikolla 35.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksuton.

Seuraava oppimateriaali tulee hankkia itse: Talousosaaja 2. Kirjanpito ja tilinpäätöskirjaukset, 2022. Digikirja (Edita), 23,05 € (6 kk).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu