Karstulan Evankelinen Opisto

Karstulan Evankelisesta Opistosta eväitä elämään

Karstulan Evankelinen Opisto (KEO-Karstula) antaa valmiuksia monille eri koulutusaloille. Opisto on erikoistunut kasvatus- ja sosiaali-, liikunnan- ja kädentaitojen koulutuksiin.

Karstulan Evankelinen Opisto sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, Suomenselän alueella. Opisto on pienehkö mutta monipuolinen koulutuskeskus. Samassa opistossa opiskelevat sulassa sovussa niin yleissivistävän-, ammatillisen- ja oppisopimuskoulutuksen sekä avoimen yliopiston opiskelijat. Opiskelijoiden ikähaitari on 16–65 vuotta.

Miksi KEO?

Vuosi Karstulan Evankelisessa Opistossa on hyvä mahdollisuus miettiä tulevaisuuden valintoja, etsiä omia vahvuuksia ja saada elinikäisiä ystäviä. Samalla se on myös mahdollisuus opiskella tehokkaasti, kehittää opiskelutaitoja sekä hankkia tutkinto, ammatti ja uusia mahdollisuuksia. Opisto on sisäoppilaitos, internaatti, jossa on mukavaa ja turvallista sekä myös hyvin kasvattavaa elää ja opiskella.

Haluatko lisätietoa Karstulan Evankelisen Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Karstulan Evankelisen Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Karstulan Evankeliselle Opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto Karstula

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Karstulan Evankelinen Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Karstulan Evankelinen Opisto

Kokkolantie 12
43500 Karstula

 Näytä puhelinnumero
www.keokarstula.fi

KEO sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 10 arviointiin

Terhi Tarvainen

Tärkeä koulutus ja paljon sain uutta tietoa. Työllistyminen on parantunut huomattavasti koulutuksen ansiosta.

Niina

kolulutus oli monipuolinen, ei pelkkää kuivaa teoriaa, vaan monimuotoista ja mukaansatempaavaa.

Niina

Hienolla paikalla sijaitseva paikka missä opettajat auttavat ja on yhdessä tekemisen meininki. Pieni mukava yhteisö, mihin oli helppo sujahtaa mukaan. Henkilökunta on osaavaa ja helposti lähestyttäviä, auttamishaluisia.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Karstulan Evankelinen Opisto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Muuta, mitä? (Selvennä viestikentässä)