Ammatillinen koulutus

Ostajan koulutusohjelma

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ostajan koulutusohjelma

Ostajan koulutusohjelma
Osaava ostaminen ja myyminen ovat avain menestyvään yritystoimintaan. Globalisaatio ja nopeasti muuttuva liiketoimintaympäristö tekevät ostamisesta entistä moniulotteisempaa ja haastavampaa, joten ostotoiminnan tehostaminen näkyy suoraan yrityksen tuloksessa. Menestyminen ostoissa takaa yrityksellesi mahdollisuuden selviytyä alati kiristyvässä kilpailusta ja on siksi tärkeä kilpailukeino, jonka vuoksi tekijöitä ei kannata jättää valmentamatta.

Kenelle?</h2> 

Oston ja hankinnan koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset työssäsi käytännön ostotoiminnan tietoja ja taitoja. Ostajan koulutus soveltuu myös sinulle, joka olet jo hankinta-alan ammattilainen, valmentautumassa alan tehtäviin tai hakemassa uutta suuntaa urapolulle. Ostokoulutus soveltuu esimerkiksi osto- ja myyntihenkilöstölle sekä tilaus – toimitusketjun eri tehtävissä toimiville henkilöille. Ostajan koulutus antaa uutta tietoa ja valmiuksia myös jo pitkään ostotehtävissä toimineille.

Käytännön toteutus 

Koulutuksen koostuu 10 koulutuspäivästä sekä etäopiskelusta. Koulutuspäivät järjestetään Vantaan toimipisteessä, osoitteessa Virnatie 5, Vantaa (Tikkurila). Koulutus on mahdollista suorittaa myös täysin etäopiskeluna.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ostajan koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu