Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto | verkkokurssi

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamissuunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Iisalmi, Verkko- tai etäopiskelu
Ammattitutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinto | verkkokurssi

Yrittäjän ammattitutkinto, Ylä-Savon ammattiopisto

Yrittäjän ammattitutkinto (verkkokurssi)

Yrittäjän ammattitutkinnon tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet arvioida ja kehittää omia yrittäjänvalmiuksiaan, toimia suunnitelmallisesti ja kannattavasti, kehittää yritystoimintaa yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa sekä ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan.

Koulutus suoritetaan monimuoto-opintoina, jotka sisältävät päiväopiskelua yhtenä päivänä kuukaudessa, itsenäistä opiskelua sekä henkilökohtaista ohjausta.

Yrittäjän ammattitutkinto toteutetaan verkkokurssina monimuotoisesti sähköistä oppimisympäristöä hyödyntäen. Ohjausta annetaan tarpeen mukaan päivällä/illalla/viikonloppuna. Mahdollisuus osallistua lähipäiviin, mutta se ei ole pakollista. Tutkinnon suorittaja saa työelämän edustajia tuekseen opintojen aikana.Valmistavan koulutuksen maksu 500 €, joka sisältää ohjauksen, mahdollisesten lähipäivien opetuksen ja materiaalit

Yrittäjän ammattitutkinnon sisältö

Tutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).

  • Yritystoiminnan suunnittelu
  • Yritystoiminnan käynnistäminen
  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen
  • Tuotteistaminen
  • Myynti ja markkinointi

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen.

Hakea voivat yrittäjät ja yrittäjyyttä suunnittelevat.

Kustannukset

Valmistavan koulutuksen hinta on 500 euroa, joka sisältää ohjauksen, mahdollisesten lähipäivien opetuksen ja materiaalit. 

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto | verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto | verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: