Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | sisustus, restaurointi ja verhoilu

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Mikä sinua kiinnostaisi? Jos oma ala on vielä mietintämyssyn alla, katso Ylä-Savon ammattiopiston esittelyvideo eri aloista ja löydä suunta tulevaisuudellesi

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | sisustus, restaurointi ja verhoilu

Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja, Ylä-Savon ammattiopisto

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani, sisustus, restaurointi ja verhoilu

Sisustaja suunnittelee ja toteuttaa sisustamiseen liittyviä ratkaisuja. Sisustaja on ammattilainen, joka kykenee osallistumaan laaja-alaisesti sisustusalan erilaisiin tehtäviin, kuten maalaus-, rakennus-, verhoilu- ja puusepänalan sisätöihin.

Sisustamisen nopeat muutokset ja toteutustekniikoiden kehittyminen vaativat tekijältään moniosaamista ja uuden asian omaksumiskykyä. Opiskeluaikana saavutetaan ammatissa vaadittavat perustaidot ja hallitaan toteutustekniikat, materiaalit, koneet, laitteet ja apuvälineet. Koulutuksessa huomioidaan tyylilliset ja sisustukselliset vaatimukset.

Sisustajalta edellytetään tyylitajua, rohkeita oma-aloitteisia ratkaisuja työsuorituksissa, vuorovaikutustaitoja asiakkaan ja muun verkostoituneen tekijäkunnan kanssa sekä ennakkoluulotonta asennetta työskentelyyn.

Hakeminen

Peruskoulun 9.luokkalaiset ja ilman tutkintoa olevat hakevat yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | sisustus, restaurointi ja verhoilu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | sisustus, restaurointi ja verhoilu täytä seuraavat tiedot: