Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Mikä sinua kiinnostaisi? Jos oma ala on vielä mietintämyssyn alla, katso Ylä-Savon ammattiopiston esittelyvideo eri aloista ja löydä suunta tulevaisuudellesi

Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja, Ylä-Savon ammattiopisto

Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala

Haluaisitko sinä toimia rakennusalan näkyvimmissä ja tunnetuimmissa työtehtävissä? Tehdä monipuolista työtä, jossa oppii jatkuvasti uutta, ja jossa oman käden jäljet näkyvät nopeasti?

Talonrakentajan ammatissa ei hommat lopu kesken. Laaja-alaiseen työkenttään mahtuu niin muurarin, kirves- tai betonimiehen, raudoittajan kuin elementtityöntekijänkin työtehtäviä. Työnkuvaan voi kuulua myös maanrakennustyötä, tie- ja vesirakennus- sekä muita yhdyskuntateknisiä töitä.

Mikäli sinulta ei mene sormi suuhun vaativimmissakaan tilanteissa, osaat toimia vastuullisesti, tehokkaasti ja oma-aloitteisesti niin tiimissä kuin itsenäisesti, haluat kehittyä koko ajan ammatissasi paremmaksi ja osaat ajatella taloudellisesti, talonrakentajan ammatti on kuin nakutettu juuri sinulle! Rakenna vankka pohja tulevaisuudellesi ja hae talonrakentajaksi!

Hakeminen

Peruskoulun 9.luokkalaiset ja ilman tutkintoa olevat hakevat yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot: