Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Kiinnostaako sinua työskentely puhtauden ja hygienian parissa? Haluatko työn, jossa saat liikkua tilasta toiseen ja näet työsi lopputuloksen? Puhdistuspalvelualan työ on monipuolista -  Puhtauspalveluiden ammattilaisten toimenkuvaan kuuluu usein myös muita tehtäviä, kuten kiinteistönhoitoa, ruoanvalmistusta, tekstiilien huoltamista tai asiakkaan avustamiseen liittyviä hoivatehtäviä. Puhtauspalvelualan ammattilaisia työskentelee kuntien, valtion, seurakuntien ja yksityisten palvelutuottajien palveluksessa. Tule luomaan kanssamme puhtautta!

Ammattinimikkeet

toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja, tekstiilihuoltaja, siivooja, sairaalahuoltaja, sairaala-apulainen, hoiva-apulainen, kodinhuoltaja, laitosapulainen, kouluhuoltaja, siivooja-ravitsemistyöntekijä, siivooja-vahtimestari, osastoapulainen, päiväkotiapulainen, kerroshoitaja, palveluvastaava ja pesulatyöntekijä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen laajuus ja sisältö on henkilökohtainen (määräytyy jokaiselle opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman HOKS mukaan).

Opinnot koostuvat lähiopiskelupäivistä (1 – 4/kk), työpaikalla oppimisesta ja ohjatusta itsenäisestä opiskelusta sekä lähiopetustapaamisista. Tarvitset alan työ- tai koulutussopimuspaikan. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutuksen kesto

Arvioitu koulutuksen kesto on 1,5 – 2 vuotta. Mikäli sinulla on aiempaa osoitettua osaamista, opiskeluaika voi olla lyhyempi (HOKS).
Opinnot antavat myös hyvän pohjan jatko-opiskeluun.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja/kodinhuoltaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Tutustu OPISKELIJAN IHME –pakettiin. Asu huikean edullisesti viihtyisässä soluasunnossa (sis. netti ja vesi) ja opiskele ammatti YSAOlla. KipinKapin hae uutta tietoa ja taitoa YSAOn monipuolisesta opintotarjonnasta ja tule ihmeidentekijäksi! YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja täytä seuraavat tiedot: