Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kotityöpalvelujen ja toimitilahuollon osaamisala

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kotityöpalvelujen ja toimitilahuollon osaamisala

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kotityöpalvelujen ja toimitilahuollon osaamisala

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto tai sen osat suoritetaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).

Kotityöpalvelujen osaamisalan tutkintonimike on kodinhuoltaja. Toimitilahuollon osaamisalan tutkintonimike on toimitilahuoltaja.

Tutkinnon sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (15 osp), kahdesta osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta (60 osp), valinnaisista tutkinnon osista (70 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).  Pakollinen tutkinnon osa on asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen. Valinnaisia tutkinnon osia on kaikkiaan 27, joihin sisältyy tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Koulutuksen alussa on pidempi Startti- lähijakso, joka kestää noin kaksi viikkoa ja siitä eteenpäin noin kahden päivän sekä yhden viikon mittaisia lähijaksoja kerran kuukaudessa sekä itsenäistä opiskelua kotona Moodle-oppimisympäristössä ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista alan työpaikalla.

Hakeminen

Hakeminen koulutukseen tapahtuu suoraan oppilaitokseen. Valinta tehdään hakemusten, haastattelun, työkokemuksen ja opintotodistusten pohjalta. Hakea voivat puhdistuspalvelualan tai kotityöpalvelualan työtehtävistä kiinnostuneet.

Koulutuksen kesto

Opinnot koostuvat lähiopiskelupäivistä (1 – 4/kk), työpaikalla oppimisesta ja ohjatusta itsenäisestä opiskelusta sekä lähiopetustapaamisista. Tarvitset alan työ- tai koulutussopimuspaikan. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Arvioitu koulutuksen kesto on 1,5 – 2 vuotta. Mikäli sinulla on aiempaa osoitettua osaamista, opiskeluaika voi olla lyhyempi (HOKS).
Opinnot antavat myös hyvän pohjan jatko-opiskeluun.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kotityöpalvelujen ja toimitilahuollon osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kotityöpalvelujen ja toimitilahuollon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kotityöpalvelujen ja toimitilahuollon osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: