Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hevostalouden perustutkinto | hevostenhoitaja | hevosvarusteiden valmistaminen

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Kiuruvesi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Hingunniemen koulutila sijaitsee Kiurujärven rannalla noin kuuden kilometrin päässä Kiuruveden keskustasta. Tilalla on hevosia noin 70.

Hevostalouden perustutkinto | hevostenhoitaja | hevosvarusteiden valmistaminen

Hevostalouden perustutkinto

Hevostalouden perustutkinto

Hevosvarusteiden valmistaminen

Hevostalouden perustutkintoon valmistavan koulutuksen voi suorittaa joko näyttöperusteisesti tai opetussuunnitelmallisesti koulutus. Opinnot sisältävät lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista.

Hevostalouden perustutkinnon sisältö

Hevostenhoitajan työ sisältää hevosten hoitamisen lisäksi entistä enemmän asiakaspalvelua. Ratsastuksenohjaajilla on usein vastuullaan tallin toiminnan ja hevosten hoidon organisointi ja tallityöt. Koulutuksessa erikoistutaan hevosvarusteiden valmistamiseen valjassepän perusopinnoilla.

Hakeminen

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Hevostalouden perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden perustutkinto | hevostenhoitaja | hevosvarusteiden valmistaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hevostalouden perustutkinto | hevostenhoitaja | hevosvarusteiden valmistaminen täytä seuraavat tiedot: