Ammattitutkinnot

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Ylä-Savon ammattiopisto, paikassa Iisalmi
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Pieniä eläimiä

Monipuoliset tehtävät eläinten värikkäässä maailmassa odottavat! Hanki eläintenhhoitoalan taidot ja osaaminen, jolla voit työskennellä eläinhoitolassa tai löytöeläinkodissa itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä.

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinhoitolan osaamisala -koulutuksen suorittaneena opit eläinten hoitotöiden lisäksi yrityksen toimitilojen puhtaana- ja kunnossapitotehtävistä, tarvikkeiden hankinnasta, varastojen ylläpidosta sekä erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Valinnaisen tutkinnon osan avulla voit syventää osaamistasi, jotta voit toimia esimerkiksi alan yrittäjänä tai saada valmiudet hoitaa laajempaa eläinlajimäärää.

Toimitko tai oletko pohtinut eläinhoitolayrittäjyyttä tai haluatko työskennellä eläinhoitolassa? Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinhoitolan osaamisala -koulutus sopii sinulle, mikäli sinulla jo on koulutusta ja vahvaa harrastuneisuutta eläinalalta.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Koululla on mahdollisuus majoittumiseen. Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Iisalmi
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Kohderyhmä on eläinalan pohjakoulutusta ja / tai työkokemusta omaavat, alan yrittäjät sekä yrittäjiksi aikovat aikuiset. Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinhoitolan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ylä-Savon ammattiopisto
Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

Ylä-Savon ammattiopisto

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Ylä-Savon ammattiopisto on alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. YSAO tarjoaa nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta ja järjestää lyhytkoulutuksia. Opiskelijoina on nuoria ja aikuisia yli 4000 noin 150...

Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu