Sivuston käyttötapa: Mobiili

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

WinNova
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
15.8.2022
   
Monimuotototeutus
Pori
Erikoisammattitutkinnot

Video

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat monipuolistaa ammatillista turvallisuusosaamistaan.

Koulutus soveltuu yksityisen turvallisuusalan esimiestehtävissä työskenteleville, turvallisuusalan yrittäjille, kouluttajille sekä myös muiden kuin turvallisuusalan yritysten tai organisaatioiden turvallisuustehtävissä työskenteleville ja turvallisuudesta vastaaville sekä näihin tehtäviin aikoville.

Koulutukseen hakeutuvalle suosituksena on useamman vuoden työkokemus turvallisuusalalta/-tehtävistä.

Tutkinto / todistus

Tavoitteena on suorittaa turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto. Tutkinnon suorittanut saa pätevyyden toimia yksityisellä turvallisuusalalla vastaavana hoitajana. Koulutus antaa valmiuksia toimia elinkeinoelämän tai viranomaisorganisaatioiden palveluksessa esimiehenä ja turvallisuuden asiantuntijatehtävissä.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 340 euroa. ALV 0%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

WinNova sosiaalisessa mediassa

WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä. Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 5000 ja henkilöstöä 560. Kattavat...


Lue lisää oppilaitoksesta WinNova ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

WinNova

Tiedepuisto 3
28600 Pori

 Näytä puhelinnumero
www.winnova.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: