Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hierojan valmennusohjelma

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Tammikuussa
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Vierumäki
Ammatillinen koulutus

Hierojan valmennusohjelma

Hierojan ammattitutkinto

Hierojan valmennusohjelma

Vierumäen hierojan valmennusohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskella alan asiantuntijoiden ohjauksessa – vieläpä ainutlaatuisessa ympäristössä. Suomen Urheiluopiston pitkät perinteet, jatkuva pyrkimys kehitykseen sekä inspiroiva ilmapiiri tekevät tästä vartaansa vailla olevan opiskelupaikan.

Hierojan työ on ihmisläheistä, käsillä tehtävää työtä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää osata kohdata erilaisia ihmisiä ja tuntea myös itsensä. Jos sinulla siis on luova ja tutkiva asenne työhön sekä halu jatkuvaan itsesi kehittämiseen, on sinulla  erinomaiset lähtökohdat hierojan opinnoissa ja ammatissa menestymiseen!

Painopisteenä nivelliikkuvuuden edistäminen

Suomen Urheiluopisto ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen kampus muodostavat yhdessä Suomen suurimman liikunta-alan koulutuskeskittymän. Hierojan valmennusohjelmassa hyödynnetään kampuksen asiantuntijoita monipuolisesti ja opiskelijat pääsevät kehittämään osaamistaan erityisesti nivelliikkuvuuden edistämisessä.

Koulutuksessa paneudutaan hierojan ammattitaidon opiskelun lisäksi mm. eri urheilulajien erityispiirteisiin, kinesioteippaukseen, triggerpistehierontaan ja lihaskalvokäsittelyyn. Koulutus kehittää myös opiskelijoiden valmiuksia yritystoiminnan käynnistämiseen.

Koulutuksen rakenne

Yksilöllinen valmennusohjelman suorittaminen sekä osaamisen kehittäminen suunnitellaan yhteistyössä opiskelijan kanssa.

Monimuotokoulutuksessa lähijaksoja on kerran kuukaudessa tammi-huhtikuussa sekä syys-joulukuussa. Lähijaksot ovat viikonloppuisin perjantasta sunnuntaihin. Touko-elokuussa on työharjoittelua Suomen Urheiluopistolla. Monimuotokoulutus on tarkoitettu aiemmin esimerkiksi lähihoitajan tai liikuntaneuvojan tutkinnon suorittaneille.

Koulutuksen suorittaminen

Vuoden mittaisen hierojan valmennusohjelman suorittaminen antaa valmiudet osallistua hierojan tutkintotilaisuuksiin, joissa opiskelija pääsee osoittamaan osaamisensa käytännön työtehtävissä.

Hyväksyttyjen tutkintotilaisuuksien jälkeen opiskelija saa tutkintotodistuksen ja saa käyttää suojattua terveydenhuollon ammattinimikettä koulutettu hieroja.

Hakeminen

Hierojan valmennusohjelma soveltuu sinulle, jos

  • olet opiskelun alkaessa vähintään 18-vuotias
  • sinulla on peruskoulu tai vastaava oppimäärä suoritettuna
  • täytät hieronnan ammattitutkinnon terveydentilavaatimukset (ks. terveydentilavaatimuksettästä)
  • sinulla on suuntautuneisuutta hoitotyöhön. Tätä ominaisuutta painotetaan opiskelijavalinnassa erityisesti.

Kustannukset

Vaihtoehto 1. Lähiopetus & yksi ateria päivässä: 1 600  €
Vaihtoehto 2. Lähiopetus & majoitus täysihoidolla: 2 100 €
Vaihtoehto 3. Monimuotokoulutus aiemmin tutkinnon suorittaneille: 1 100 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hierojan valmennusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

» Vierumäki somessa

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä on valtakunnallinen liikunnan valmennus- ja koulutuskeskus sekä Suomen Olympiakomitean virallinen harjoitus- ja valmennuskeskus. Suomen urheiluopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä vapaan sivistystyön koulutusta kaikenikäisille. Vierumäki on oppimisympäristönä ainutlaatuinen: tarjolla on monipuolisia liikuntaolosuhteita, majoitusmahdollisuuksia, maukkaita ruokailuhetkiä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vierumäki – Suomen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Vierumäki Facebookissa ja Twitterissä

Yhteystiedot

Vierumäki – Suomen Urheiluopisto

Urheiluopistontie 400
19120 Vierumäki

 Näytä puhelinnumero
www.vierumaki.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hierojan valmennusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: