Vamia

Vamia – TyöElämää varten

Vamia aloitti toimintansa 1.1.2017 ja siihen yhdistyivät Vaasan ammattiopisto, Vaasan aikuiskoulutuskeskus sekä Vaasan rannikkoseudun oppisopimustoimisto. Vamia on Vaasan kaupungin ylläpitämä monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain yli 7000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle – kolmella kielellä.

Vamian koulutustarjonnassa on lähes 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa sekä yli 40 koulutusohjelmaa. Vamiassa on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto, ammatillinen perustutkinto ja ylioppilastutkinto, kolmessa vuodessa. Opiskelun tavoitteena voi myös olla tutkinnon osan tai osien suorittaminen.

Vamialla on kuusi koulutusalaa:

• Energiapalvelut
  • Hyvinvointipalvelut
  • Liike-elämän palvelut
  • Matkailupalvelut
  • Teknologiapalvelut
  • Yhteiset opetuspalvelut

Vamia tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet opiskeluun oppilaitoksessa, työelämässä tai verkkoympäristössä. Opiskelijan yksilölliset tarpeet, opiskeluvalmiudet sekä aikaisemmat työ- ja elämänkokemukset otetaan huomioon opintoja suunniteltaessa. Tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi Vamiassa on mahdollisuus hankkia valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (VALMA).

Haluatko lisätietoa Vamian koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Vamian koulutustajonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Vamialle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja Vaasa
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | parturi tai kampaaja Vaasa
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto Vaasa
Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto Vaasa
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Vaasa
Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja tai vastaanottovirkailija Vaasa
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kiinteistönhoitaja tai tekninen kiinteistönhoitaja Vaasa
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | kodinhuoltaja, laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja Vaasa
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja Vaasa
Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja Vaasa
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, tarjoilija Vaasa
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | baarimestari Vaasa
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto | tarjoilija Vaasa
Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinto | automaatioasentaja Vaasa
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, sähköasentaja Vaasa
Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja Vaasa
Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | elektroniikka-asentaja tai ICT-asentaja Vaasa
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi Vaasa
Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistus tai levy- ja hitsaustekniikka Vaasa
Turvallisuusalan ammattitutkinto Vaasa

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Vamia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vamia

Ruutikellarintie 2
65100 VAASA

vamia.fi