Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Urheiluopisto Kisakeskus, paikassa Raasepori
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala

Valmentajan koulutus

Kehitä valmennustaitojasi, syvennä osaamistasi, toteuta oppimaasi

Valmennuksen osaamisala (VAT) on Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto. Tutkinnosta valmistuu Valmentajaksi. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp).

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto on ammatillinen aikuiskoulutus, jossa työssä tai muussa käytännön elämässä sekä koulutuksessa hankittu ammattitaito osoitetaan näytöissä.

Valmennuksen osaamisalan koulutuksessa kehität omia valmennustaitojasi ja syvennät omaa osaamista vuoden mittaisessa oppimisprosessissa. Prosessin alussa arvioit omaa osaamistasi ja asetat itsellesi tavoitteet. Prosessin aikana saat hyödyllisiä käytännön työkaluja valmentamisen avuksi, jaat kokemuksia muiden valmentajien kanssa, kuulet valmennusasiantuntijoiden ajatuksia ja toteutat opittuja taitoja käytännön valmennuksessa. Käytännön valmennusosaaminen todennetaan tutkinnon lopussa suoritettavana käytännön näyttönä. 

Koulutuksen sisältö

Valmentajakoulutus koostuu pakollisesta tutkinnon osasta, valmentajan toimintaympäristössä toimiminen, sekä valinnaisista tutkinnon osista: lasten-, nuorten- sekä aikuisten valmentaminen. Valinnaisista tutkinnon osista valitaan yksi, ja erikoistut joko lasten, nuorten tai aikuisten valmentamiseen. Valmentajakoulutuksen aikana kehität ja syvennät ammattitaitoasi kohderyhmäsi näkökulmasta. 

Koulutuksen toteutus

Lähiopetus koostuu kahdeksasta lähijaksosta, jotka järjestetään Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa. Lähijaksot ovat toiminnallisia ja käytännön läheistä. Lähijaksoilla pääset valmentamisen lisäksi myös kokeilemaan lajeja urheilijan ja valmennettavan roolissa. Lähijaksojen aikana sinulla on myös mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen opistomme tiloissa. Lähijaksojen välissä opiskelijaa tuetaan yksilöllisesti opintojen etenemisessä. Etäopiskelu koostuu tehtävistä, joissa pääset toteuttamaan käytännössä oppimiasi toimintatapoja ja työkaluja. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Raasepori

Hakeminen

Koulutus sopii sinulle, joka

  • Työskentelet koko- tai osa-aikaisesti urheiluvalmentajana yksilö- tai joukkuelajissa
  • Haluat kehittyä urheiluvalmentajana
  • Haluat saada käytännön työkaluja valmentamisen tueksi
  • Olet kiinnostunut lajisi ja seurasi toimintaympäristön kehittämisestä
  • Olet valmis kehittämään osaamistasi oman valmennustyösi ohella ja lähijaksoilla

Koulutukseen haetaan Urheiluopisto Kisakeskuksen sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Haluatko mukaan oppisopimuksella?

Selvitä seurasi kanssa onko sinun mahdollista opiskella oppisopimuksella. Oppisopimuksella opiskeleminen on sinulle maksutonta ja sinulle kuluja syntyy ainoastaan matka-. sekä mahdollisista majoitus- ja ruokakuluista. Kuluihin on myös mahdollista hakea tukea oppisopimuskeskuksen kautta. Opiskelijaksi hyväksymisen jälkeen ja oppisopimuksen allekirjoittamisen jälkeen voit aloittaa opiskelun.

Lähijaksot

1.    4.-6.9.2023

2.    4.-6.10.2023

3.    27.-29.11.2023

4.    29.-31.1.2024

5.    4.-6.3.2024

6.    15.-17.4.2024

7.    10.-12.6.2024

8.    28.-30.8.2024

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, valmentaja

Suoritettuasi näytöt, olet suorittanut valmennuksen osaamisalan opinnot liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta ja voit käyttää valmentaja -tutkintonimikettä.

Kustannukset

Tutkinnon hinta on 1850 €.

Hinta sisältää henkilökohtaisen oppimisen suunnittelun,mlähijaksojen opetuksen ja materiaalit sekä tutkintomaksun ja näytöt.

Hinta ei sisällä majoituksia eikä ruokailuja.

Tutkinnon suoritettuasi voit hakea 400 euron arvoista ammattitutkintostipendiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | valmennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Urheiluopisto Kisakeskus
Kullaanniemi 220
10420 Raasepori

Urheiluopisto Kisakeskus

Urheiluopisto Kisakeskus eli Kisis on luonnonläheinen liikuntakeskus Kullaanjärven rannalla. Se tarjoaa monipuolista majoitusta ja palveluja myös vapaa-ajan liikuntaan. Kisis sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Raaseporissa, noin 100 km Helsingistä. Kisakeskuksessa on nautittu liikunnasta ja luonnonrauhasta jo kuuden vuosikymmenen ajan. Kisakeskuksen toiminta käynnistyi vuoden...

Lue lisää oppilaitoksesta Urheiluopisto Kisakeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu