Sivuston käyttötapa: Mobiili

Autoalan perustutkinto | automaalari

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Nurmijärvi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

TTS kouluttaa kaikkiin autoalan tutkintoihin. Alalla on paljon töitä, mutta tekijöitä puuttuu. Jos olet kiinnostunut hakeutumaan alalle tai olet jo alalla ja haluat suorittaa jatko-opintoja, tutustu koulutuksiin!

Autoalan perustutkinto | automaalari

automaalari tts

Autoalan perustutkinto, automaalari

Automaalarin työtehtäviin kuuluvat erilaisten korimateriaalien pohjustustyöt, monikerros-, paikkaus- ja häivytysmaalaukset.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskelua) sekä työssäoppimisesta.

Automaalarin koulutus

Opinnot toteutetaan Nurmijärvellä ja ne kestävät noin 1,5 vuotta, riippuen hakijan aikaisemmasta alan koulutuksesta ja/ tai työkokemuksesta.

Koulutus ja tutkinto on suunnattu kaikille automaalustyöstä kiinnostuneille. Hakijoile on eduksi auton perusrakenteen tuntemus ja käytännön asennuskokemus. Lisäksi vaaditaan vähintään B-luokan ajokortti ja soveltuvuus alalle.

Koulutuksen toteutus

  • Omaehtoinen koulutus (Kelan, Työllisyysrahaston, Vakuutusyhtiön jne. tukema koulutus). Omaehtoinen koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä TE-toimistosta ennen opintoihin hakeutumista, täyttyvätkö työttymyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi.
  • Oppisopimuskoulutus, hakijalla tulee olla alan työpaikka valmiina.
  • Työvoimakoulutus, työvoimakoulutukseen hakeudutaan te-toimiston kautta, alkamisajankohta ja hakulinkki ilmoitetaan erikseen, kun koulutus on haussa te-toimistossa.

Opintojen sisältö

Automaalauksen osaamisalan opintojen pakolliset tutkinnon osat:

  • Pohjustustyöt
  • Ruiskumaalaustyöt


Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Eri materiaalien korjaus- ja maalaustyöt
  • Autokorintyöt
  • Kuviomaalaustyöt

Automaalari työelämässä

Automaalari voi valmistuttuaan työskennellä autoliikkeiden maalaamoissa tai muissa ajoneuvojen maalauksiin erikoistuneissa yrityksissä.

Hakeminen

Koulutukseen pääsyn edellytyksenä on kiinnostus ajoneuvotekniikasta, kori- ja maalaustekniikasta sekä ajoneuvojen sähkötekniikasta, B-ajokortti sekä soveltuvuus alalle.

Koulutukseen on jatkuva haku. Haku tapahtuu TTS Työtehoseuran nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Autoalan perustutkinto, automaalari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan perustutkinto | automaalari? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille, nuorille ja yrityksen edustajille. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat alalle ammattilaisia, joita tarvitaan. Opiskelu tapahtuu pääosin aidoissa oppimis- ja työympäristöissä. Kuljettaja- sekä nosturikoulutuksissa käytössämme on simulaattorit,...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Autoalan perustutkinto | automaalari täytä seuraavat tiedot: