Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | henkilöautomekaanikko

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
n. 1–2 vuotta
Jatkuva haku
   
Monimuotokoulutus
Nurmijärvi
Ammattitutkinnot

Video

TTS kouluttaa kaikkiin autoalan tutkintoihin. Alalla on paljon töitä, mutta tekijöitä puuttuu. Jos olet kiinnostunut hakeutumaan alalle tai olet jo alalla ja haluat suorittaa jatko-opintoja, tutustu koulutuksiin!

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | henkilöautomekaanikko

Henkilöautomekaanikon ammattitutkinto, TTS

Henkilöautomekaanikko

Henkilöautomekaanikko toimii mekaanikon tehtävissä autokorjaamossa. Tehtäviin kuuluu tyypillisesti henkilö- tai pakettiautojen huoltoon ja korjaukseen liittyvät työtehtävät sekä muut autokorjaamon vaihtelevat tehtävät.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa syvennetään moottorin, voimansiirron ja ajohallintalaitteiden sekä korisähköjärjestelmien osaamista. Lisäksi opiskellaan anturi- ja väylätekniikkaa, erilaisten mittalaitteiden käyttöä ja vianmääritystä.

Koulutus on jatkokoulutusta ajoneuvoasentajille, jotka haluavat henkilö- tai pakettiautomekaanikon vaativampiin töihin. Koulutuksen kesto on noin 1-2 vuotta. Koulutus järjestetään oppisopimuskoulutuksena, joten koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on työpaikka, sekä muutaman vuoden työkokemus ajoneuvoasentajana.

Henkilöautomekaanikko työelämässä

Työpaikkoja ovat muun muassa merkkikorjaamot ja muut autokorjaamoalan yritykset.

Hakeminen

Ajoneuvoalan ammattitutkintoon hakeutuville suosituksena on vähintään 1-3 vuoden kokemus ajoneuvoasentajan ammatissa toimimisesta.

Koulutukseen haetaan TTS Työtehoseuran nettisivuilta.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto, henkilöautomekaanikko

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | henkilöautomekaanikko? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille, nuorille ja yrityksen edustajille. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat alalle ammattilaisia, joita tarvitaan. Opiskelu tapahtuu pääosin aidoissa oppimis- ja työympäristöissä. Kuljettaja- sekä nosturikoulutuksissa käytössämme on simulaattorit,...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | henkilöautomekaanikko täytä seuraavat tiedot: