TTS Työtehoseura

Ammatillista koulutusta auto-, logistiikka- metsä-, puutarha- ja rakentamisen toimialoille

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat työelämään uusia ammattilaisia. TTS Työtehoseura tarjoaa myös täydennyskoulutuksia toimialojensa ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille.

Opiskelu TTS Työtehoseurassa

Opiskelu tapahtuu pääosin aidoissa oppimis- ja työympäristöissä: työsaleissa, työmailla ja harjoittelualueilla. Kuljettajakoulutuksissa käytössä on laaja kirjo erilaisia simulaattoreita ja virtuaaliympäristöjä, joilla harjoitellaan ammatin työrutiineja sekä työhön liittyviä erikois- ja vaaratilanteita.

Kaikkiin tutkintotavoitteisiin koulutuksiin kuuluu työssäoppimisjakso, jolloin opiskelija tekee oman alansa työtä ja syventää osaamistaan tutkinnon osaamisvaatimusten mukaisesti.

TTS Työtehoseura kouluttaa aloille, joissa on hyvät työllistymisen mahdollisuudet.

TTS Työtehoseura järjestää koulutusta seuraavilla paikkakunnilla:

• Nurmijärvi (Rajamäki)
  • Vantaa
  • Turku

Autoalan perustutkinto | ajoneuvoasentaja | hyötyajoneuvot ja työkoneet Nurmijärvi
Autoalan perustutkinto | autokorinkorjaaja Nurmijärvi
Autoalan perustutkinto | automaalari Nurmijärvi
Autoalan perustutkinto | automyyjä Nurmijärvi
Autoalan perustutkinto | varaosamyyjä Nurmijärvi
Logistiikan perustutkinto | kuorma-autonkuljettaja Useita (2)
Logistiikan perustutkinto | linja-autonkuljettaja Useita (2)
Logistiikan perustutkinto | varastonhoitaja Useita (2)
Logistiikan perustutkinto | yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Useita (2)
Maanmittausalan ammattitutkinto Vantaa
Metsäalan perustutkinto | metsäkoneenkuljettaja Nurmijärvi
Palvelulogistiikan ammattitutkinto | varastologistiikan osaamisala Useita (2)
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kiinteistönhoitaja Vantaa
Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri Nurmijärvi
Rakennusalan perustutkinto | maarakennuskoneenkuljettaja Nurmijärvi
Rakennusalan perustutkinto | talonrakentaja Vantaa
Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | rakennustyömaan työnjohdon osaamisala (REAT) Vantaa
Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | työmaapäällikön osaamisala (RET) Vantaa
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | verhoilija Nurmijärvi
Talonrakennusalan ammattitutkinto | torninosturinkuljettaja Vantaa

Videoesittely

TTS Työtehoseura on koulutus- ja tutkimusorganisaatio, jossa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Koulutamme ammattilaisia useille teknisille aloille muun muassa logistiikan, rakentamisen aloille sekä autoalalle. Olemme myös mukana vuosittain noin 80 tutkimus- ja kehityshankkeessa.

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

www.tts.fi