Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Tampere
Ammattitutkinnot
Tredun koulutukset

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala

Koneistuksen ammattilainen työskentelee itsenäisesti koneistusalan valmistustyötehtävissä. Hän ohjelmoi ja valmistaa CNC-koneilla tarkkoja ja monipuolisia konepajapiirustusten mukaisia kappaleita hyödyntäen 3D CAM -ohjelmistoa.

Koneistuksen ammattilainen voi toimia CNC-koneistajana, valumallinvalmistajana tai työvälinevalmistajana konepajaympäristössä. Hän tekee työtä metallialan yrityksissä, konepajoilla ja verstaissa.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 1,5 - 2 vuotta, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja aloittaa voit joustavasti. Voit myös päivittää tai laajentaa osaamistasi suorittamalla yhden tutkinnon osan tai tutkinnon osia. Lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi etä-/verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa opiskelua.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu kone- ja tuotantotekniikan alalla työskenteleville ja/tai alan työkokemusta omaaville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan /suorittaa ammattitutkinnon.

Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuspalveluihin.

Tutkinto / todistus

Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto | koneistuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: