Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
2 kuukautta
Joustavasti
   
Monimuotototeutus
Kangasala, Tampere
Ammatillisen tutkinnon osat
Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot | ravintola- ja cateringalan osatutkinto | Tredu

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot

Rakastatko työskentelyä ruoan parissa? Palvelu ja jakelukeittiön toiminnot -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia osaamista alalle ja työllistyä monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin. Koulutuksessa opit vastaanottamaan ruoka-aineita, ruokia ja elintarvikkeita. Opit kuumentamaan tai valmistamaan ruokia ja lisäkkeitä. Opit toimimaan asiakaspalvelussa sekä ohjaamaan asiakkaita. Opit tuntemaan yleisimmät erityisruokavaliot.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Päivä-/monimuoto-opinnot muodostuvat lähiopetuksesta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus alkaa lähiopetuksella oppilaitoksella opetusravintolassa tai kahvilassa (Tredun Kangasalan toimipiste) viitenä päivänä viikossa. Tämän jälkeen pyritään työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen yrityksen viikkotyöajan mukaisesti. Arvioitu opiskeluaika 2-3 kuukautta. Koulutuksen aikana voidaan arvioida mahdollisuuksiasi suorittaa koko tutkinto. Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi, hätäensiapukoulutus ja anniskelupassikoulutus.

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan.

Alalla työskentelvän ominaisuudet

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnoissa vahvuuksia ovat tarkka makuaisti, kädentaidot, mielikuvitus ja luovuus. Alan työtehtävissä korostuvat myös paineen- ja kiireensietokyky sekä taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • palvelu- ja myyntihenkisyys
  • joustavuus
  • vastuuntunto
  • omatoimisuus
  • hygieniaosaaminen
  • tieto- ja viestintätekniset taidot
  • taloudellinen ajattelu
  • yrittäjämäinen asenne

Hakeminen

Koulutus soveltuu sinulle jos olet kiinnostunut keittiötyöstä ja asiakaspalvelusta. Olet suorittanut aiemmin peruskoulun tai sinulla on vastaavat tiedot ja taidot. Jos äidinkielesi ei ole suomi, tulee sinulla olla kielitaitotaso A2.1.

Tutkinto / todistus

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot | ravintola- ja cateringalan osatutkinto

Kustannukset

Perustutkinnon tutkinnon osien suorittaminen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on perustutkintoja,...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto | palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot täytä seuraavat tiedot: