Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan perustutkinto | kivirakentaja, maarakentaja, maarakennuskoneenkuljettaja ja talonrakentaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
marker Hakuaika käynnissä
   
Nokia
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Me olemme monien mahdollisuuksien Tredu! Hae mukaan yhteishaussa 23.2.–23.3.2021. ✨

Tredun koulutukset

Rakennusalan perustutkinto | kivirakentaja, maarakentaja, maarakennuskoneenkuljettaja ja talonrakentaja

Rakennusalan ammattilaisia tarvitaan niin uudisrakentamisessa, korjausrakentamisessa kuin infrarakentamisessakin. Työtehtäviä ovat mm. maarakennus- ja perustustyöt sekä rakennusten runko-, vesikatto- ja viimeistelytyöt. Työkohteina ovat esim. asuin- ja liikerakennukset, teollisuuslaitokset, satamat, sillat ja tiet. Alalla työskennellään erilaisten ihmisten kanssa vaihtelevissa sää- ja ympäristöolosuhteissa, niin sisällä kuin ulkona. Työmenetelmät ja materiaalit vaihtelevat rakennuskohteen mukaan. Tehtävät voivat olla esim. kirves-, muuraus-, betonointi-, elementtiasennus-, kosteus-, lämmöneristys-, rakennusmittaus- sekä kiviasennustöitä.

Kivialan osaamisala, kivirakentaja

Kivialan osaamisalan suorittanut osaa valmistaa rakennuskivituotteita, tehdä rakennustyömaan perustusvaiheen töitä ja asentaa rakennuskivituotteita.

Maarakennuksen osaamisala, maarakentaja

Maarakentajien työkohteita ovat ympäristörakentaminen, talojen pohja- ja piharakenteet, liikenneväylät sekä vesihuoltoverkostot. Tehtäviin kuuluu rakentaminen ja kunnossapito. Työpaikkoja tarjoavat maarakennus-, talonrakennus-, asfaltointi- ja sorayritykset sekä kuntien kunnallistekniikan osastot.

Maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisala, maarakennuskoneenkuljettaja

Maarakennuskoneenkuljettaja käyttää ja huoltaa maansiirtoon sekä kaivuutyöhön liittyviä maarakennuskoneita. Näitä ovat mm. liukuohjattavat koneet, kaivinkoneet, pyöräkuormaajat sekä traktorit lisälaitteineen. Tehtävät ovat rakennusten peruskaivannon tekoa, tien- ja kadunrakennustöitä sekä liikennealueiden kunnossapitoa. Itsenäisen yrittämisen lisäksi työllistyä voi esim. maansiirtoyrityksissä, kiinteistön hoitoon erikoistuneissa liikkeissä tai valtion ja kunnan katu- ja tierakennusosastoilla.

Talonrakennuksen osaamisala, talonrakentaja

Talonrakentajan taitoja tarvitaan perustuksien betonoinnista ja runkovaiheen kirvestöistä aina sisävalmistusvaiheen töihin kuten laatoitus ja parketin asennus. Työpaikkoja tarjoavat mm. omakoti- ja mökkirakentajat, maatilat, kunnat, rakennusliikkeet, rautakaupat sekä elementti- ja rakennusaineteollisuus.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto | kivirakentaja, maarakentaja, maarakennuskoneenkuljettaja ja talonrakentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | kivirakentaja, maarakentaja, maarakennuskoneenkuljettaja ja talonrakentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | kivirakentaja, maarakentaja, maarakennuskoneenkuljettaja ja talonrakentaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: