Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Haku alkaa marraskuussa 2020
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Nokia
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Me olemme monien mahdollisuuksien Tredu! Hae mukaan yhteishaussa 23.2.–23.3.2021. ✨

Tredun koulutukset

Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri

Kiinnostaako puutarhan hoitaminen? Oletko ajatellut kouluttautua uuteen ammattiin puutarha-alalle? Puutarhurin työssä yhdistyvät kädentaidot ja fyysiset ulkotyöt. Kädenjälkesi puutarhoissa antaa viihtyvyyttä monille. Puutarhurin koulutuksessa opiskelet käytännön ja teorian kautta puutarhan suunnittelu-, ylläpito-, hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Tule opiskelemaan puutarhuriksi Treduun ja työllisty monipuolisiin puutarha-alan tehtäviin. Koulutus antaa sinulle myös hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet esim. hortonomikoulutukseen.

Puutarhuri, koulutuksen toteutus

Koulutus on päiväopiskelua, joka koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Lähiopetuspaikka on Kivimiehenkadun toimipiste Nokialla. Työpaikalla tapahtuva oppiminen sijoittuu yleensä keväästä loppusyksyyn. Osa tutkinnon osista tai koko koulutus voidaan toteuttaa myös oppisopimuksena.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS ja sen mukaisesti opiskelun laajuus ja kesto arvioidaan yksilöllisesti. Koko tutkinnon suorittaminen kestää n. 2-3 vuotta, yksittäisen tutkinnon osa n. ½ vuotta.Päätoimiseen opiskeluun on mahdollista hakea opintososiaalisia etuuksia.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri

Kustannukset

Koulutus on maksuton, mutta opiskelijalta peritään viranomaismaksut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puutarha-alan perustutkinto | puutarhuri täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: