Sivuston käyttötapa: Mobiili

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, varastonhoitaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Nokia, Pirkkala, Tampere, Virrat, Ylöjärvi
Ammatilliset perustutkinnot
Tredun koulutukset

Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, varastonhoitaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Kiinnostaako sinua vastuullinen ja liikkuva työ tavaraliikenteen alalla vai kenties linja-autonkuljettajana henkilöliikenteen puolella? Vai haluatko työskennellä mieluimmin varastoalan monipuolisissa tehtävissä? Logistiikan perustutkinto voi silloin olla juuri oikea koulutus sinulle.

Logistiikan perustutkinnossa on kaksi osaamisalaa: kuljetuspalvelut ja varastopalvelut. Kuljetuspalvelujen osaamisalan suoritettuasi ammattinimikkeesi voi olla esim. autonkuljettaja, kuorma-autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja tai linja-autonkuljettaja. Varastopalvelujen osaamisalasta valmistuneen ammattinimikkeenä voi olla varastohoitaja tai varastomies.

Kuljetuspalveluiden osaamisala, autonkuljettaja

Autonkuljettajat työskentelevät pääasiassa erilaisissa kuorma- tai pakettiautoilla suoritettavissa tavaraliikenteen kuljetuksissa. Näitä ovat mm. erilaiset kappaletavara-, elintarvike-, massatavara- ja ympäristöhuollon kuljetukset.

Kuljetuspalveluiden osaamisala, linja-autonkuljettaja

Linja-autonkuljettajat työskentelevät paikallis- ja seutuliikenteen sekä tilausajoliikenteen kuljettajina. Koulutuksesta saatava tavaraliikenteen pätevyys mahdollistaa myös kuorma-autonkuljettajana toimimisen.

Kuljetuspalveluiden osaamisala, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajat voivat työskennellä kaikissa tavaraliikenteen kuljetuksissa. Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia työllistävät mm. kappaletavarakuljetukset sekä teollisuuden ja rakennusalan kuljetukset. Voit suuntautua oman kiinnostuksesi mukaan esim. massatavara-, elintarvike-, ulkomaanliikenteen-, ympäristöhuollon- tai puutavarakuljetuksiin.

Varastopalveluiden osaamisala, varastonhoitaja

Varastonhoitaja lähettää, vastaanottaa ja varastoi tavaroita. Hän käyttää varastojärjestelmiä ja -ohjelmia ja hoitaa varastokirjanpitoa.

Varastonhoitajan koulutus suoritetaan joko oppisopimuksella (työsuhteessa) tai koulutussopimuksella (ei työsuhdetta). Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan jo olemassa oleva osaaminen, aikaisempi koulutus ja kokemus.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, varastonhoitaja tai yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, varastonhoitaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, varastonhoitaja ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja täytä seuraavat tiedot: