Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammattitutkinnot
Tredun koulutukset

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala

Teknologiateollisuus tarvitsee osaavaa työvoimaa. Kunnossapitoasennuksen ammattilainen työskentelee itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä. Hänellä on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden asentamisessa, huoltamisessa ja korjaamisessa sekä toimii alansa asiantuntijana eri sidosryhmien kanssa.

Kunnossapitoasennuksen ammattilaisella on valmius toimia automaatio-, sähkö- tai mekaanisessa kunnossapitotehtävissä prosessiteollisuudessa, energiatuotannossa, julkisella sektorilla ja palveluyrityksissä.

Kunnossapitoasennuksen osaamisala

Kunnossapitoasennuksen osaamisalan suorittanut työskentelee itsenäisesti erilaisten laitteiden ja järjestelmien kokoonpano-, asennus- ja huoltotöissä. Valinnaisista tutkinnon osista riippuen voit erikoistua erilaisten laitteiden ja järjestelmien asennus-, mittaus- ja kunnossapitotöihin.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta. Lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville ja/tai alan työkokemusta omaaville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan/suorittaa ammattitutkinnon.

Tutkinto / todistus

Kunnossapitoasennus - Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Kustannukset

Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Koulutustarjonnassa on 26...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Sammonkatu 45
33101 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tredu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapitoasennuksen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: