Ammattitutkinnot

Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Taitotalo, Verkossa
Pituus
n. 6 kuukautta
Pituus
n. 6 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena

Koulutus antaa sinulle valmiudet suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinnon osan ylläpitosiivouspalvelut näyttötutkintona. Sinulla tulee olla työ- tai harjoittelupaikka ja mahdollisuus tehdä alan työtehtäviä. Koulutukseen on jatkuva haku.

Saat laaja-alaiset perustiedot ja osaamisen puhtaanapidon perusteista, siivousmenetelmistä, -välineistä, -aineista, -koneista. Opit tunnistamaan eri pintamateriaalit ja toimintaympäristöjen puhtaustasovaatimukset, toimimaan huomioiden työturvallisuuden ja työergonomian sekä asiakaspalvelun merkityksen.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena. Ohjaus tapahtuu verkkoyhteydellä, puhelimitse, tai mahdollisuuksien mukaan työpaikallasi. Näyttö tapahtuu aidossa työympäristössä arvioijien läsnä ollessa.

Koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta ja määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö

  • Ylläpitosiivouksen ja jaksottaisen siivouksen suunnittelu ja toteutus asiakaskohteessa
  • Työtapahygienia
  • Asiakaspalvelu ja työyhteisössä toimiminen
  • Työturvallisuus ja ergonomia

Opiskelijaksi soveltuminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka teet, ohjaat tai johdat siivoustyötä, ja jolla on riittävä kirjallinen ja suullinen suomen kielen osaaminen, sekä tarvittavat tietotekniset valmiudet.

Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen opiskelun kehittämissuunnitelman ja varmistamme tutkinnon osan soveltuvuuden.

Koulutusmuoto

Oppisopimuskoulutukseen tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Lisätietoa oppisopimuksesta.

Jos sinulle ei voida solmia oppisopimusta, voit suorittaa tutkinnon ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelumaksun 100 euroa itse. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Lisätietoa omaehtoisesta koulutuksesta.

Opiskelijamaksu

Osatutkinnon suorittaminen on 1.1.2024 alkaen maksutonta.

Tutustu artikkeliin: Korona siirsi puhtausalan opinnot verkkoon

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ylläpitosiivouspalvelut-tutkinnon osa verkkokoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu