Turvallisuusalan perustutkinto, voimankäytön hallinta, osatutkinto

Taitotalo
henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Turvallisuusalan perustutkinto, voimankäytön hallinta, osatutkinto

Koulutus on tarkoitettu yksityisen turvallisuusalan tehtävissä toimiville, kuten vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Koulutus on turvallisuusalan perustutkinnon tutkinnon osa ja koulutuksen tarkoituksena on syventää osaamista voimankäyttöä vaativissa tilanteissa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia oikein voimankäyttöä vaativissa tilanteissa sekä syventää jo olemassa olevaa osaamista. Koulutuksessa syvennytään myös stressinhallintaan ja paineensietokyvyn ylläpitämiseen ja kehittämiseen voimankäyttötilanteen aikana sekä tilannehallintaan ja tilannejohtamiseen.

Koulutuksessa syvennät omaa osaamistasi voimakeinojen käytössä ja opit soveltamaan voimakeinoja käytännön tilanteissa. Lisäksi syvennät osaamistasi voimakeinojen käytön juridisesta perusteesta, tilannehallinnasta ja tilannekuvan muodostamisesta sekä stressinhallinnasta ja paineensietokyvyn ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Sisältö

Koulutus sisältää 4 lähiopetuspäivää, työssäoppimista sekä ohjattua verkko- ja itseopiskelua. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan, keskimääräinen koulutuksen kesto on noin kolme kuukautta. 

Koulutus on osa turvallisuusalan perustutkintoa. Koulutuksen suoritettuasi saat suoritetusta tutkinnon osasta (voimankäytön hallinta, 15 osp) osatutkintotodistuksen.

Koulutuksesta hyötyvät

Yksityisen turvallisuusalan toimijat, esimerkiksi vartiointi- ja järjestyksenvalvojatehtävissä toimivat, jotka kohtaavat työssään voimankäyttötilanteita.

Toteutus

Lähiopetuspäivät on jaettu teoriaopetukseen sekä käytännön harjoituksiin. Huom! Koulutukseen osallistuvalta edellytetään jo suoritettuja kaasusumuttimen ja teleskooppipatukan käyttäjäkoulutuksia.

Sinulla tulee olla opintojen aikana työ- tai harjoittelupaikka, jossa pääset kehittämään arjen osaamistasi koulutuksen teemoihin liittyen sekä suorittamaan ammatillisen osaamisen näytön. Opintojen tueksi sinulle nimetään Taitotalosta vastuukouluttaja, joka tukee ja ohjaa sinua opinnoissa ja ammatillisen näytön tekemisessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto, voimankäytön hallinta, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuusalan perustutkinto, voimankäytön hallinta, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: