Erikoisammattitutkinnot

Isännöitsijä, isännöinnin erikoisammattitutkinto

Taitotalo, paikassa Helsinki
Pituus
n. 12 kuukautta
Pituus
n. 12 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Isännöitsijä, isännöinnin erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suoritettuasi osaat vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä. Osaat johtaa kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan 2.1.2024 mennessä!

Koulutus alkaa 29.1.2024. Opintojen kesto on noin 12 kuukautta.

Hakeutumisvaiheessa arvioidaan tutkinnon sopivuus sinulle sekä ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteesi.  Arviointien pohjalta tehdään suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja tarpeellisen ammattitaidon hankkimiseksi.

Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opiskeluna Teams-yhteyden kautta ja etätyöskentelynä. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden mukainen osaaminen, sinut voidaan ohjata suoraan näyttöihin eli sinun ei tarvitse osallistua opetuspäiviin.

Koulutukseen kuuluu olennaisena osana työssä oppiminen omalla työpaikalla. Isännöinnin erikoisammattitutkinnossa ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan isännöinnin käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Tutkinnon rakenne

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä, ja se koostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset osat

  • Asiakaskokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta, 60 osp
  • Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen, 60os.

Valinnaiset osat, joista on valittava yksi

  • Kehittämissuunnitelma isännöinnistä, 60 osp
  • Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa, 60 osp

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin tästä.

Koulutuksen verkko-opetusjaksot

Aloituspäivä lähiopetuksena Taitotalossa: 29.1.2024

Verkko-opetusjaksot: 29.2 - 1.3.2024, 30. - 31.5.2024, 15. - 16.8.2024, 3. - 4.10.2024, 14.2.2025

Verkko-opetus toteutetaan kahden päivän jaksoissa. Koulutuspäiviä on yhteensä 10. Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että osoitat hallitsevasi tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. 

Lisäksi sinulla on koulutuksen aikana mahdollisuus suorittaa Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n järjestämä Auktorisoitu isännöitsijä-pätevyystentti (hinta 150 €).

Tutkintokoulutus

Koulutuksen kesto on noin 1 vuosi. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Lisätietoja ammatillisten tutkintojen suorittamisesta.

Opiskelijaksi soveltuvat

Isännöitsijät, tekniset isännöitsijät, kiinteistöpäälliköt, kiinteistömanagerit, johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä toimivat, joiden työtehtävät mahdollistavat tutkinnon osien suorittamisen.

Opiskelijamaksu

1.1.2024 alkaen tehdyissä oppi- ja koulutussopimuksissa, Isännöinnin erikoisammattitutkinto, koko tutkinnon suorittamisen opiskelijamaksu on 200 euroa (alv 0 %). Opiskelijamaksu maksetaan 1 erässä.  

Voit valmistuttuasi hakea Työllisyysrahaston ammattitutkintostipendiä Lue lisää (www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi)​. 

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksun opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje: ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan).”​ 

Tutkinnosta on mahdollisuus suorittaa myös osatutkintoja. Osatutkinnon opiskelijamaksu on 1.1.2024 alkaen 0 euroa (alv 0 %).  

Opiskelijamaksu suoritetaan opintojen alkaessa. 

Lisätietoa oppisopimuksesta ja koulutussopimuksesta.

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella, ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöitsijä, isännöinnin erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...

Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu