Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)

Taitotalo
n. 18 kuukautta
Helsinki
Erikoisammattitutkinnot

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)

Tutkinnonosan suorittamisen jälkeen osaat tehdä riskikartoituksen sähkö- ja hybridiajoneuvoon, määrittää korkeajännitejärjestelmän vian ja tehdä korjaussuunnitelman sekä jännitetöitä.

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnonosan suoritettuasi sinulla on ajoneuvoalan tehtävässä edellytettävä ammattitaito osaamisalan ja tehtäväkuvan mukaisesti. Tutkinnonosan suoritettuasi osaat toimia sähkö- ja hybridiajoneuvojen korjaustehtävissä itsenäisesti ottamalla huomioon työssäsi ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Työssäsi toimit huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Koulutuksen sisältö

  • Hätäensiapukurssi
  • Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002
  • Sähkö- ja hybridiajoneuvokoulutus
  • Jännitetyökoulutus sähköajoneuvoille

Tutkintokoulutus

  • Voit aloittaa opinnot joustavasti sinulle sopivana ajankohtana.
  • Osatutkinnon suorittaminen kestää tavallisimmin noin 1 vuoden.

Opiskelijaksi soveltuminen

Varmistamme soveltuvuutesi alalle. Aiemmin hankkimasi osaaminen (koulutus ja työkokemus) otetaan huomioon henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi (HOKS). Osoitat ammattitaitosi näytössä mekaanikon normaalien käytännön työtehtävien yhteydessä.

Opiskelijamaksu oppisopimuksella on 250 €. Lue lisää oppisopimuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – innostuksesta osaamiseen

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Taitotalo kouluttaa ja valmentaa rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä. Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta,...


Lue lisää oppilaitoksesta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto, sähköajoneuvojen korjaus tutkinnon osa (40 osp) täytä seuraavat tiedot: