Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjävalmennus verkossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Yrittäjävalmennus verkossa

Yrittäjävalmennus verkossa

Oletko suunnitellut perustavasi yrityksen tai ryhtyväsi yrittäjäksi? Vai haluatko vahvistaa yrittäjämäistä toimintatapaasi?

Suomen Yrittäjäopiston verkko-opiskeluna toteutettava Yrittäjävalmennus verkossa -kurssi tarjoaa tietoa yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta. Verkko-opiskelun yhteydessä suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto, joka on erinomainen pohjakoulutus erityisesti sinulle, joka vielä mietit omaa alaasi.

Yrittäjävalmennuksen toteutus

Yrittäjävalmennuksessa opiskelet yrityksen käynnistämisvaiheessa tarvittavia asioita: markkinointia ja myyntiä, talousasioita sekä yrittäjänä toimimista. Lisäksi saat Suomen Yrittäjäopiston asiantuntijoiden henkilökohtaista ohjausta ideasi hiomiseen.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, Pinja-verkko-oppimisympäristössä. Opinnot voit suorittaa omaan tahtiisi asiantuntijoiden ohjauksessa. Kurssin alussa kartoitetaan aikaisempi osaamisesi ja laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma koulutuksen ja yrittäjän ammattitutkinnon suorittamiselle.

Hakeminen

Yrittäjän verkko-opinnot voit aloittaa omaan tahtiisi. Sovit vain Suomen Yrittäjäopiston kanssa ohjaustapaamisesta ja etenemisestäsi kohti yrityksen perustamista.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kustannukset

Kysy lisää!

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjävalmennus verkossa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjävalmennus verkossa täytä seuraavat tiedot: