Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Kouvola, Tampere, Verkossa
Ammattitutkinnot

Video

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Mietitkö yrityksen perustamista ja haluat varmistua liikeideasi toimivuudesta? Vai oletko toiminut jonkin aikaa yrittäjänä ja haluat täsmentää liiketoimintasuunnitelmaasi?

Suomen Yrittäjäopiston yrittäjäkoulutus kattaa koko yrittäjyyden elinkaaren, yrityksen perustamisesta yrityksen omistajanvaihdokseen saakka.

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava yrittäjäkoulutus tarjoaa tietoa ja toimintatapoja yrityksen perustajalle ja kehittäjälle. Vältät pahimmat sudenkuopat opiskelemalla ja laatimalla liiketoimintasuunnitelman ennen yrityksen perustamista. Vahvistat yrittäjäosaamistasi asiantuntijoidemme ohjauksessa.

Suomen Yrittäjäopisto järjestää yrittäjäkoulutusta sekä verkko-opintoina että monimuotototeutuksena. Molemmissa vaihtoehdoissa koulutuksen järjestäjä laatii kanssasi opintojen alussa tarkemmat opiskeluun liittyvät suunnitelmat, jonka jälkeen voit aloittaa yrityksesi suunnitelmien hiomisen. Monipuoliset kurssimateriaalit on käytössäsi ympäri vuorokauden verkko-oppimisympäristö Pinjassa.

Saat työskentelyysi asiantuntijoiden ohjausta opintojen edetessä ja laadit liiketoimintasuunnitelmaasi pala palalta. Lopputuloksena on valmis liiketoimintasuunnitelma, runsaasti osaamista yritystoiminnan eri osa-alueilta taloudesta markkinointiin sekä todistus yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta!

Opiskeluaika määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaan.

Yrittäjän ammattitutkintokenelle?

Koulutus sopii kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille! Riittää, että sinulla on liikeidea, jota lähdetään koulutuksessa jalostamaan liiketoimintasuunnitelmaksi. Voit myös olla jo toimiva yrittäjä, joka kaipaa tietoa yrittäjyyden ja liiketoimintansa kehittämiseen.

Yrittäjäkoulutuksessa suoritat joustavasti yrittäjän ammattitutkinnon. Koulutuksen aikana laadit liiketoimintasuunnitelman laskelmineen, joka on tärkeä työväline yritystä perustettaessa sekä liiketoimintaa kehitettäessä. Liiketoimintasuunnitelmaa ja laskelmia voit hyödyntää myös starttirahan hakemisessa.

Valittavana on yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala yritystoimintaa suunnitteleville opiskelijoille sekä yritystoiminnan analysoinnin ja kehittämisen osaamisala toimiville yrittäjille

Työn ohessa opiskellen – nonstoppina tai verkossa

Yrittäjän ammattitutkintoon valmistava koulutus kestää yleensä noin yhden vuoden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jolloin valtaosa oppimisesta tapahtuu omaa yritysideaasi kehittäen. Koulutuksen voi suorittaa myös verkko-opintoina.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Suomen Yrittäjäopiston omilla kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Kustannukset

Kysy lisää!

Yrittäjänä jo toimivan on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Raatihuoneenkatu 21
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: