Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja (artesaani)

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Teuva
Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja (artesaani)

Sisustustekstiilien valmistaja, artesaani

Taideteollisuusalan perustutkinto, sisustustekstiilien valmistaja

Opiskelua Teuvalla, verkossa ja työpaikoilla. Koulutukseen on jatkuva haku. 

Sisustustekstiilien valmistajan koulutus antaa sinulle osaamisen sisustamiseen ja sisustustekstiilien valmistamiseen.

Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille, joten vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Aikaisempaa osaamista alalta ei vaadita. Erinomainen lähtökohta opinnoissa menestymiseen on oma motivaatio opiskeluun ja halu alan tehtäviin työllistymiseen.

Sisustustekstiilien valmistajan koulutuksen toteutus

Sisustustekstiilien valmistajan koulutus sisältää lähiopiskelua, verkko-opiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Käytännön työtaitojasi kartutat ja opit ennen muuta tekemällä.

Opintojesi toteutus suunnitellaan yksilöllisesti ja sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). 

Koulutuksen alussa hankitaan työpaikka, jossa suoritat osan opiskelustasi. Työpaikat valitaan niin, että ne tukevat oppimis- ja työllistymistavoitteitasi. Työpaikkoja sinulla on opintojen aikana tyypillisesti 2–3 kpl. Työpaikkojen määrä riippuu sinulle tehdystä henkilökohtaisesta suunnitelmasta ja työpaikan tarjoamista mahdollisuuksista.

Sisustustekstiilien valmistajan koulutuksen kesto määräytyy HOKS:n mukaan. Koulutuksen tyypillinen kesto on noin 1 vuosi.

Sisustustekstiilien valmistaja työelämässä

Koulutuksessa suoritat tekstiili- ja muotialan perustutkinnon ja valmistut sisustustekstiilien valmistajaksi.

Tutkinnon suorittamisen ohella tavoitteena on työllistyminen alan työtehtäviin kaupan alalle, teollisuuden palvelukseen tai yrittäjäksi.

Tekstiili- ja muotialan perustutkinnon suorittaneena voit toimia yrittäjänä tai alan mukaisissa työtehtävissä tuotteiden suunnittelu- ja valmistustehtävissä, palvelujen suunnittelu- ja toteuttamistehtävissä, ohjaustoiminnassa, teollisessa tuotannossa, asiakaspalvelussa ja myyntityössä sekä korjaus-, rakentamis- ja huoltotehtävissä.

Hakeminen

Koulutus sopii sinulle, jos

  • Sinua kiinnostaa sisustaminen ja sisustustekstiilien valmistaminen
  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on motivaatio opiskella ja työllistyä alan tehtäviin

Koulutukseen haetaan Suomen Yrittäjäopiston sivuilla. Opintojesi toteutus suunnitellaan yksilöllisesti ja sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja (artesaani)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio. Suomen yrittäjäopisto on aikuiskoulutukseen erikoistunut ammatillinen oppilaitos. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain koulutustoimintaa järjestetään kuitenkin lähes 70...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Viipurintie 4
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja (artesaani) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: