Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, ammatilliset tutkinnon osat 145 osp | kosmetologi (iltalinja)

Suomen Kosmetologikoulu
Yhteenveto
Noin 3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Monimuotokoulutus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, ammatilliset tutkinnon osat 145 osp | kosmetologi (iltalinja)

Kosmetologin suorittama työ on käytäntöpainotteista, mutta teoriaopinnot muodostavat tarvittavan pohjan ammattityön osaamiselle. Ammatillisen perustutkinnon yleistavoitteena on varmistaa laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet toimia kosmetologina, kauneudenhoitoalan työntekijänä ja ammatinharjoittajana sekä neuvonta- ja myyntitehtävissä ja muissa asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetuspäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai klo 16.30-20.00. Opiskelu perustuu henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan. Työssäoppiminen suoritetaan oppilaitoksen omassa opiskelijahoitolassa. Koulutus päättyy Kauneudenhoitoalan perustutkintoon ja kansainväliseen CIDESCO-tutkintoon.

Koulutuksen sisältö

Opetus koostuu ammattiaineista ja ammatillisista yleisaineista. Suomen Kosmetologikoulun opetusohjelman suunnittelussa on huomioitu kauneudenhoitoalan perustutkintoon Ihon erikois-ja laitehoitojen, kosmetologi tarvittavat tiedot ja taidot, sekä CIDESCO-tutkinnon opetussuunnitelma. 

CIDESCO (Comité International D´esthetique et Cosmétologie) on arvostettu kosmetologialan kansainvälinen järjestö, jonka jäsenenä on oppilaitoksia noin 40 maasta. Suomen Kosmetologikoulu on toiminut CIDESCO-kouluna jo vuodesta 1978 lähtien, joten opiskelu huipentuu kansainvälisen delegaatin valvomaan CIDESCO-tutkintoon.

Hakeminen

Suomen Kosmetologikoulu ei kuulu yhteisvalintaan, joten oppilasvalinnassa käytetään henkilökohtaista haastattelua. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilta kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. Pääsyvaatimuksena ylioppilastutkinto tai siihen rinnastettava koulutus esim. terveydenhoito- tai kaupalliselta alalta ja 18 vuoden ikä.

Tutkinto / todistus

Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologin osaamisala sekä kansainvälinen CIDESCO-tutkinto

Kustannukset

Monimuoto-opiskelussa laskutetaan kulloinkin opiskeltavan opintokokonaisuuden, jos opiskelija opiskelee kaikki opintokokonaisuudet (henkilökohtaistaminen) hinta on yht. 5310 €.

Tarkemmat hintatiedot saat lähettämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, ammatilliset tutkinnon osat 145 osp | kosmetologi (iltalinja)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Kosmetologikoulu

Suomen Kosmetologikoulu

Suomen Kosmetologikoulu

Suomen Kosmetologikoulu on perinteikäs Helsingissä toimiva oppilaitos. Opiston tarkoituksena on antaa kosmetologin perustutkintoon johtavaa koulutusta sekä ammatillista jatko- ja täydennyskoulutusta. Menestyminen ammatissa on yksi Suomen Kosmetologikoulun keskeisistä opetustavoitteista. Koulussa pyritään huomioimaan yksilöllisiä tarpeita niin pitkälle kuin se toiminta-ajatuksen puitteissa on...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Kosmetologikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Kosmetologikoulu

Hietaniemenkatu 7A 4.krs
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.suomenkosmetologikoulu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, ammatilliset tutkinnon osat 145 osp | kosmetologi (iltalinja) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: