Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Suomen Diakoniaopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ammattitutkinnot
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
Joustavasti

Helsinki
Joustavasti
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Opiskele ammattitutkinnolla toimitilahuoltajaksi

Työssäsi osaat toimia asiakaskohteessa puhtauspalvelualan työtehtävissä. Saat valmiudet suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa julkisissa tiloissa ja laitoksissa, kuten oppilaitoksissa, sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa sekä esimerkiksi uimahallien, hotellien, sekä asuin- ja toimistotilojen puhtauspalvelutehtävissä. Toimitilahuoltaja huolehtii myös tilojen toimivuudesta.

Opiskele ammattitutkinnolla kodinhuoltajaksi

Haluatko työskennellä monipuolisissa työtehtävissä asiakkaiden arjessa? Kodinhuoltajana osaat työskennellä hoivapalvelujen, puhtauspalvelujen ja vaatehuollon tehtävissä. Saat valmiudet suunnitella ja toteuttaa arkea ja asumista tukevia työtehtäviä kodinomaisissa laitoksissa, erilaisissa hoitolaitoksissa, palvelukodeissa tai kotitalouksissa. Voit suunnata ammatillista osaamistasi avustamis- ja asiointipalvelujen tuottamiseen, kodin ruokapalvelujen tuottamiseen, eri kohteiden puhtauspalveluihin, piha- ja ulkoalueiden hoitamiseen tai vaatteiden ja tekstiilien huoltamiseen.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen on jatkuva haku.

Koulutus sopii sinulle, joka haluat tehdä erilaisia puhtaus- ja kotityöpalvelujen töitä. Työskentely edellyttää vankan tietopohjan ohella kiinnostusta alaa kohtaan, asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta, tarkkuutta, huolellisuutta ja vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ympäristötietoista asennetta sekä valmiutta työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä.

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella. Koulutuksen kesto on 1–2 vuotta, riippuen opiskelijaksi aikaisemmasta koulutuksesta ja työkokemuksesta.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopisto

Suomen Diakoniaopiston kampukset sijaitsevat Helsingissä Kalliossa ja Sturenkadulla, Lahdessa ja Oulussa. Koulutamme osaajia terveys- ja hyvinvointialoille sekä palvelualoille. Järjestämme myös aikuisten perusopetusta, erilaisia valmentavia koulutuksia ja palveluita maahanmuuttajien kotoutumiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille. Oma oppisopimustoimisto hoitaa kaikki oppisopimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Suomen Diakoniaopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Suomen Diakoniaopisto yhteystiedot

Suomen Diakoniaopisto

Alppikatu 2 A
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sdo.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja täytä seuraavat tiedot: