Maatalousalan ammattitutkinto

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ilmajoki
Ammattitutkinnot

Maatalousalan ammattitutkinto

Viljelijän ammattitutkinto

Maatalousalan ammattitutkinto

Maatalousalan ammattitutkinto sopii jo maatilayrittäjinä toimiville, tilaa jatkaville tuleville maatilayrittäjille ja kasvinviljelytilan työntekijöille. Tutkinnon ammattitaitovaatimukset edellyttävät, että suorittavalla henkilöllä on usean vuoden kokemus maaseutuyrittämisestä tai toisen palveluksessa olemisesta työntekijänä maatilalla.

Työssään kasvinviljelijä yhdistää toisiinsa luonnon tarjoamia tuotannontekijöitä, tuotantovälineisiin sitoutunutta pääomaa sekä työpanosta ja saa aikaan tarvittavia tuotteita ja palveluita. Hänen tietotaitonsa ja liikkeenjohtokykynsä vaikuttavat ratkaisevasti yritystoiminnan kannattavuuteen sekä elintarvikkeiden ja eläinten rehujen laatuun, terveellisyyteen ja turvallisuuteen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan ammattitutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu on 250 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: