Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Ilmajoki
Ammattitutkinnot

Eläintenhoidon ammattitutkinto

Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto

Eläintenhoidon ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, eläinrakkaalle ja luonnon lähellä viihtyvälle ihmiselle. Haluat toimia tuotantoeläinten hoitajana tai yrittäjänä ja syventää ammattitaitoasi. Sinulla on alaan liittyvät perustiedot ja –taidot sekä vähintään 3 vuotta kokemusta tuotantoeläinten hoitoonliittyvistä tehtävistä.

Koulutus tarjoaa laaja-alaisen mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi tuotantoeläinten hoitamisessa jahuolehtimisessa. Opit käyttämään modernia maatilan käytössä olevaa teknologiaa osana päivittäisiätyötehtäviä. Valmistuttuasi voit toimia itsenäisenä yrittäjänä, maatilan työntekijänä, lomittajana taimaatilan esimiestehtävissä. Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinnon suoritus täyttää myös nuoren viljelijänaloitustukeen vaadittavan 20 opintoviikon koulutusvelvoitteen.

Hakeminen

Koulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden jatkuvassa haussa. Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon ammattitutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu on 240 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteistä on yhteensä toistakymmentä. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: