Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Seinäjoki
Ammattitutkinnot

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija

Ajoneuvoalan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija

Koulutus on tarkoitettu autokorjaamoyrittäjille ja ajoneuvoasentajille. Sinulle, jolla on perustutkinto tai käytännössä hankitut vastaavat tiedot ja taidot alalta, ja joka olet kiinnostunut nykyaikaisesta ajoneuvotekniikasta sekä haluat oppia diagnosoimaan ja korjaamaan EU 5&6-tasoisia ja uudempia autoja.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksen keskeisenä teemana - autoelektroniikan lisäksi - ovat autonvalmistajien tietokantojen, kuten korjaamo-ohjelmistojen, käyttöönotto osaksi korjaamon jokapäiväistä huolto- ja korjaustoimintaa sekä diagnostiikkaa. Koulutuksen tavoitteena on integroida riippumaton autokorjaamo osaksi autonvalmistajien järjestelmiä. Tällöin korjaamo saa ajantasaiset huoltotiedotteet, korjausohjeet, virtapiirikaaviot ja myös sähköiset huoltokirjat käyttöönsä. Myös testeridiagnostiikkaan saadaan uusia työkaluja autonvalmistajilta.

Koulutuksen aiheita ovat EU-5 -autotekniikkaan (2009-) liittyvät moottorinohjausjärjestelmät, kori- ja alustaelektroniikka, korjaamotalous, autoalaan liittyvä lainsäädäntö, asiakaspalvelu, ympäristönsuojeluun liittyvät asiat, alaan liittyvien tietojärjestelmien käyttö sekä autonvalmistajien teknisen tuen integrointi korjaamolle.

Koulutukseen sisältyy noin 1 lähipäivä/ kk ja kahden viikon välein etäohjausta. Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa otetaan huomioon aiempi osaaminen ja pääset valitsemaan omaan osaamisesi sopivat koulutusaiheet. Avustamme opittujen aiheiden ja uusien järjestelmien konkreettisessa käyttöön otossa korjaamolla etäyhteyksien avulla.

Koulutuksen järjestämispaikkakuntina voi olla Seinäjoki, Oulu, Lahti, Vantaa, Turku, Kuopio, Jyväskylä klo 8.45–16.00.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Pääsyvaatimuksena on autoalan perustutkinto tai vähintään kolmen vuoden kokemus autoalan tehtävistä. Hakijoihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä valintoja tehtäessä.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena. Itse koulutus on osallistujille maksuton. Ilman oppisopimusta rahoitus selvitetään aina tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä lähes...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto | järjestelmäasiantuntija täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: