» Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos somessa

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Tervetuloa Karkkuun opiskelemaan hyvin työllistäville aloille.

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa voit opiskella lähihoitajaksi, kiinteistönhoitajaksi, kodinhuoltajaksi, toimitilahuoltajaksi sekä hyvinvointiteknologia-asentajaksi. Voit myös hakeutua hoiva-avustajakoulutukseen (2 tutkinnon osaa lähihoitajakoulutuksesta), jos olet täysi-ikäinen ja haluat katsoa, onko hoiva-ala ”se sinun juttusi”. Voit myös täydentää osaamistasi joustavasti eri osaamisalalla, jos olet suorittanut jo aiemmin pakolliset opinnot.

Opiskelu on henkilökohtaisen opiskeluohjelmasi mukaisesti yksilöllistä, joustavaa ja monipuolista. Opetusmuodot vaihtelevat monipuolisesta lähiopetuksesta verkko-opetukseen, ja voit liittää opintoihisi vaikkapa Esports-opintokokonaisuuden. Työelämässä oppimista voit tehdä usein myös oppisopimuksella. 

Oppilaitos on osa SASKY koulutuskuntayhtymää ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella luonnon kauniilla paikalla Sastamalan Karkussa. Kulkemaan pääsee Tampereen ja Porin suunnasta suoraan junalla sekä Sastamalan keskustan suunnasta linja-autolla. Oppilaitoksessa on myös maksuton asuntola.

Lisätietoja Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä löytyy alla olevasta koulutuslistauksesta (tässä linkit koulutuksiin). ”Ota yhteyttä” -napin takaa voit täyttää yhteystietosi ja oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä.

Haluatko lisätietoa Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitokselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiin.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

Tulluntie 30
38100 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos täytä seuraavat tiedot: