Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | Kiinteistönhoitajan koulutus

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
1-2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Oppisopimuskoulutus
Salo
Ammatilliset perustutkinnot
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | Kiinteistönhoitajan koulutus / Salon seudun ammattiopisto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | Kiinteistönhoitajan koulutus

Kiinteistönhoitajan koulutus on käytännönläheistä opiskelua

Kiinnostaako sinua käsillä tekeminen ja pihatyöt, esim. ruohonleikkuu, pensasaitojen leikkaus ja trimmerillä työskentely? Haluatko työssäsi ratkoa pienimuotoisia pulmia ja haasteita? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Kiinteistönhoitajan koulutus on tällöin sinulle mahdollinen vaihtoehto.

Jos pidät esim. valaisinten vaihdosta, taulujen tai kaappien asennuksista tai ovien lukitusten säädöistä, voi kiinteistönhoito olla sinulle sopivaa tekemistä. Pidät myös ulkona työskentelystä. Erityisesti syys- ja talviaikaan tulee huolehtia alueiden turvallisuudesta, kuten lumen poistosta ja hiekotuksesta.

Kiinteistönhoitajan työ on monipuolista, vaihtelevaa ja itsenäistä

Kiinteistönhoitaja osallistuu piha- ja ulkoalueiden hoitamiseen, LVI-järjestelmien toimintakunnon ylläpitoon ja pienimuotoisiin rakennusteknisiin korjaustöihin. Opit arvioimaan kiinteistön sisäilman laatua, paikantamaan kiinteistöteknisten järjestelmien toimintahäiriöitä ja tunnistamaan niiden aiheuttajia. Opit myös huoltamaan tavanomaiset kiinteistöteknisten järjestelmien laitteet ja varusteet.

Koulutuksen jälkeen osaat ylläpitää ilmanvaihtokoneiden toimintakuntoa asiakaskohteessa ja tekemään ilmanvaihtokoneiden määräaikaishuollot ja niihin liittyvät työt. Lisäksi opit käyttämään kiinteistöautomaatiota.

Kiinteistönhoitaja työllistyy hyvin

Kiinteistönhoitaja voi työllistyä kiinteistönhoitoalan yrityksiin, niin yksityisiin (esim. kerrostalot, kauppakeskukset) kuin kunnallisiin laitoksiin (esim. sairaalat, koulut, päiväkodit). Yleisin nimeke on kiinteistönhoitaja.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | Kiinteistönhoitajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | Kiinteistönhoitajan koulutus täytä seuraavat tiedot: