Sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestijän tutkinto™

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
suomi
Ammatillinen koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
3 800 EUR
15.3.2022

Verkossa
3 800 EUR
10.10.2022

Viestijän tutkinto™

Haluatko kehittää viestintäosaamistasi ja ottaa haltuun uusia viestintätaitoja? Viestijän tutkinto on monipuolinen koulutus, joka kattaa viestijän työn keskeiset tehtävät suunnittelusta toteutukseen.
Tutkinnossa voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat viestinnän kurssit laajasta kurssivalikoimastamme. Kyseessä on Rastor-instituutin tutkinto, joka ei ole osa Opetus- ja kulttuuriministeriön tutkintorakennetta.

Hakeminen

Ammattitaitoisena viestijänä edistät liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista ja rakennat toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä sekä sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. 

Koulutuksessa kirkastat kokonaiskuvan roolistasi viestijänä ja saat hyödyllisiä työkaluja oman työsi tehostamiseen. Saat ideoita viestinnän suunnitteluun ja keinoja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Harjoittelet erilaisten tekstien tuottamista ja kasvat kirjoittajana. Oman kurssipolkusi mukaisesti kehität sometaitojasi tai keskityt esimeriksi tapahtumamarkkinointiin, sisäiseen viestintään tai visuaalisten sisältöjen tuottamiseen. 

Jos haluat varmuutta nykyiseen työhösi viestinnän operatiivisissa tehtävissä tai tähtäät uusiin tehtäviin, Viestijän tutkinto tukee sinua tavoitteissasi. Koulutus sopii myös muun alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa viestinnän osaamistaan. Tutkinto ei edellytä alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta tiedottaja- tai viestintätyöstä.

Tutkinto oli aiemmin nimeltään Tiedottajan tutkinto, MTi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestijän tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille. Lisäksi se auttaa uudistumaan muuttuvan työn ja työelämän mukana tarjoten...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Viestijän tutkinto™ täytä seuraavat tiedot: