Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | markkinointiviestintä

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18 kuukautta
Monimuotokoulutus
Erikoisammattitutkinnot
Espoo, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
11.2.2021

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | markkinointiviestintä

Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä.

Markkinointiviestintään suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto auttaa sinua kehittämään organisaatiosi markkinointia. Teorian ja viitekehysten lisäksi saat käyttöösi työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestintää. Lisääntyvä asiakasymmärrys ja johdonmukainen tavoiteasetanta edistävät samalla organisaatiosi liiketoimintaa. 

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sinulle sen perusteella, mitkä ovat tavoitteesi ja omat nykyiset työtehtäväsi. Kehität oman organisaatiosi markkinointiviestintää jo koulutuksen aikana, sillä harjoitukset liittyvät suoraan omaan työhösi. Valinnaiset kurssit mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi brändin johtamiseen, digitaaliseen markkinointiin tai markkinointiviestinnän suunnitteluun. 

Tutkinto sopii kokeneille markkinointiviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.

Koulutuksen laajuus ja sisältö

Tutkinnon suunniteltu kesto on 18 kk. Siihen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Kaikille osaamisaloille yhteinen tutkinnon osa:

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Brändin kehittäminen
  • Digitaalinen markkinointiviestintä
  • Markkinointiviestinnän suunnittelu ja kehittäminen
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin verkkosivuilla.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Espoo: 1590€

Oulu: 960€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | markkinointiviestintä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa:...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | markkinointiviestintä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: