Ammattitutkinnot

Kauneudenhoitopalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
16 kk (12 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Seuraava aloitus
25 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
16 kk (12 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Seuraava aloitus
25 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kauneudenhoitopalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Kasvata kilpailukykyäsi kauneudenhoitoalan palveluntarjoajana! Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suoritettuasi hallitset palvelukehitysprosessin ideasta lanseeraukseen ja luot asiakkaita houkuttelevia palveluita. Löydät erottautumistekijäsi ja rakennat brändiäsi ammattilaisten opastuksella.

Hakeminen

Koulutuksen suoritettuasi tavoitat kasvavan asiakaspotentiaalin kiinnostavilla, toimivilla ja tuottavilla palveluilla sekä tuoteratkaisuilla. Saat kilpailuetua, verkostoja ja konkreettisia työkaluja tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun sekä myyntiin, markkinointiin, brändin rakentamiseen ja tulevaisuuden trendien ennakointiin. Osaat luoda tuottavan palvelun, huomioida olennaiset talousluvut ja kiteyttää voitokkaat myyntiargumentit. 

Koulutus sopii kauneudenhoitopalvelujen parissa työskenteleville yrittäjille ja myyjille, jotka kehittävät kauneudenhoitopalveluita kuluttaja- tai yritysasiakkaille. Ennakkoon ei edellytetä tiettyä osaamista. Halu kulkea oman alan kärkijoukoissa ja kehittää asiakkailleen tämän päivän ja tulevaisuuden palveluja on tärkeää.

Ohjelman ytimessä on kehittämishanke, jonka avulla viet käytäntöön koulutuksen opit. Pääset jo opiskelun kuluessa soveltamaan tietoja ja taitoja käytännönläheisesti oman yrityksesi palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen. 
 

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella maksuttomana oppisopimuskoulutuksena. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauneudenhoitopalvelujen kehittäjä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.