Sivuston käyttötapa: Mobiili

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 vuosi
Erikoisammattitutkinnot
Espoo, Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
Joustava aloitus

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä.

Vahvista HR-osaamistasi ja kehitä organisaatiosi henkilöstöasioiden hoitoa. Tutkinnossa osoitat strategisen osaamisesi henkilöstöhallinnon alalla. Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa kehität strategista HR-ymmärrystä sekä työ- ja palvelussuhdeasioiden osaamistasi. Analysoit oman organisaatiosi henkilöstön tilaa ja henkilöstöasioita sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä. Kehität organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä opintojesi aikana, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa. 

Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta  henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävistä.  Tutkinto ei ole alalletulotutkinto, vaan edellyttää useamman vuoden kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla työpaikka, jossa vastuullasi on henkilöstötyön analysointi- ja kehittämistehtäviä.

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat yhdessä oppilaitoksen ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen tutkintopolun sellaisista kursseista, jotka tukevat  osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja kasvat varmaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivät henkilökohtaistetaan jokaiselle yksilöllisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat yhdessä koulutuksen ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen tutkintopolun sellaisista kursseista, jotka tukevat  osaamistarpeitasi. Koulutuspäiviä on enintään 8.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta

  • Espoo 1590 €, mahdollisuus oppisopimukseen
  • Oulu 960 €, mahdollisuus oppisopimukseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa:...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: