Sivuston käyttötapa: Mobiili

Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
15 kuukautta
   
Espoo, Verkossa
Erikoisammattitutkinnot

Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä.

Paranna kilpailukykyäsi, kehitä brändiäsi ja hyödynnä digimarkkinointia ja sosiaalista mediaa kustannustehokkaasti! Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto vauhdittaa tuote- ja palvelumarkkinoinnin prosessien kehittämistä.

Tehokas digimarkkinointi tuo parhaan tuoton sijoittamallesi eurolle

Digitaaliseen markkinointiin painottuvassa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa syvennyt brändin kehittämiseen uusimpien digitaalisen markkinoinnin menetelmin.  Opit hyödyntämään sosiaalista mediaa myynnin lisäämiseen. Opit myös hallitsemaan tuotekehitysprosesseja sekä kehittämään tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja liiketoimintaa suunnitelmallisesti. Samalla vahvistat yrityksesi brändiä systemaattisesti. Koulutus auttaa sinua saamaan parhaan tuoton markkinointiin sijoittamallesi eurolle ja hyödyntämään digimarkkinoinnin tehokkaimpia menetelmiä ja kanavia kohderyhmällesi. 

Tämän digikoulutuksen opit ja oivallukset näkyvät konkreettisesti viivan alla. Kun parannat tuotteiden ja palveluiden myyntiä ja vahvistat yrityksen brändiä systemaattisesti, mahdollistat liiketoiminnan kannattavan kasvun. 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti yrityksen markkinointi-, tuote- ja myyntipäälliköille.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä, verkkokursseista ja aktiivisesta digiläsnäolosta. Koulutuspäivien lisäksi teet oppimistehtäviä ja sovellat oppimaasi oman yrityksesi toimintaan. 

Koulutus sisältää 5 kiinteää ja enintään 5 valinnaista kurssia. Saat tukea tutkinnon suorittamiseen ja sinulle sopivan opiskeluohjelman laatimiseen.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Rastor-instituutin kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, digi- ja somemarkkinointi

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Edellyttää oppisopimuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Laaja koulutustarjonta ulottuvillasi. Sinä valitset – osallistutko paikan päällä vai etänä. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa:...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Digi- ja somemarkkinointi – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: