Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinnon osa | Kaupallinen sisällöntuottaja verkkokaupassa

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Taideteollisuusalan perustutkinnon osa | Kaupallinen sisällöntuottaja verkkokaupassa

Kaupallinen sisällöntuottaja verkkokaupassa

Haluatko toimia kaupallisena sisällöntuottajana verkkokaupassa? Hanki tarvittavat valmiudet koulutuksemme avulla! Opi luomaan houkuttelevaa sisältöä visuaalisuus huomioiden, optimoimaan sisältöä hakukoneille, hallitsemaan digitaalisen toimintaympäristön säädöksiä, tarjoamaan monikanavaista asiakaspalvelua sekä hallitsemaan toimitusprosessin verkkokauppaympäristössä.

Tutkinnon sisältö

Koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittavat valmiudet toimia ammattitaitoisena kaupallisena sisällöntuottajana verkkokaupassa.

Tutkinnon osan laajuus on 15 osaamispistettä ja tutkintokoulutus muodostuu kahdesta kokonaisuudesta: sisällön koostaminen ja vieminen verkkokauppaympäristöön ja asiakaspalvelu ja tilausten käsittely verkkokaupassa.

Koulutus sisältää mm. aiheet:

  • teksti- ja kuvasisällön tuottaminen verkkokauppaan visuaalisuus huomioiden
  • hakukoneoptimointi sisällön tuottamisessa
  • säädökset ja määräykset digitaalisessa toimintaympäristössä ja verkkokauppaa koskevan lainsäädännön perusperiaatteet
  • monikanavaisen asiakaspalvelun ja toimitusprosessin hallinta verkkokauppaympäristössä.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössäsi on tietokone ja hallitset tietokoneen peruskäytön sekä suomen kielen taidon. Puuttuvan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon osan suorittamiseksi tarvitset alan työpaikan, jossa voit olla työsuhteessa, harjoittelussa tai oppisopimuksella.

Huom! Ammatillisten perusopintojen opiskelu ei vie mahdollisuutta korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiöön.

Toteutus

Koulutus sisältää etäopetusta verkossa, itsenäistä työskentelyä sekä osaamisen hankkimista käytännön työtehtävissä. Koulutusmateriaalit ja -tehtävät tarjotaan sähköisessä muodossa ItsLearning -oppimisympäristössä. Opetusta verkossa joka toinen keskiviikko klo 9-15, ajalla 11.10-7.12.2023.

Kenelle

Tutkinnon osa on suunnattu aloittelevalle kaupalliselle sisällöntuottajalle ja henkilölle, jotka haluavat kehittää osaamistaan verkkokauppaympäristössä työskentelyyn. Tutkinnon osan suorittamisesta saa erillisen todistuksen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto

Kustannukset

Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisen tutkintokoulutuksen hinta on 450 € (voidaan laskuttaa kolmessa erässä) tai 200 € / tutkinnon osa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinnon osa | Kaupallinen sisällöntuottaja verkkokaupassa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu