Palvelualan Opisto Kuopio

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Oletko kiinnostunut ruuanlaitosta ja sen tarjoamisesta kauniisti? Tai ehkä siisteyden huolehtimisesta ja mahdollisesti oman yrityksen perustamisesta? Palvelualan Opisto Kuopio kouluttaa sinut matkailu-, ravitsemis- tai talousalan ammattilaiseksi joko peruskoulu- tai yo-pohjaisilla linjoilla.

Aikuisopiskelijat voivat suorittaa näyttötutkintoperusteisesti myös Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon. Koululla on paljon kansainvälistä toimintaa ja opiskelijoita on ollut vaihdossa muun muassa Italiassa.

Työelämälähtöistä opiskelua

PAOK kouluttaa osaavaa henkilökuntaa työelämän muuttuviin tarpeisiin. PAOK varmistaa, että valmistut ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Palvelualan Opisto Kuopio seuraa aikaansa modernilla otteella, historian tuoma kokemus kumppaninaan. PAOKissa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Työskentelyn kautta tapahtuva oppiminen vahvistaa opiskelijoiden ammattitaitoa ja työelämävalmiuksia. Lisäksi opiskelijoille aukeaa mahdollisuus luoda kontakteja alalla toimivien palveluntarjoajien kanssa.

PAOKissa opiskelijat ovat osa arkea

Palvelualan Opisto Kuopio on idyllinen opiskelupaikka Kuopion keskustassa. PAOKissa voit opiskella kodinomaisessa ympäristössä, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia. Opiskelijat ovat mukana luomassa koulun arkea: päivittäinen lounas valmistetaan paikan päällä opiskelijoiden toimesta. Lisäksi opiskelijat työskentelevät koulun aulakahviossa ja ovat mukana järjestämässä koulun yhteisiä tapahtumia.

Opiskelu Palvelualan Opisto Kuopiossa on maksutonta ja opiskelijalla on oikeus Kelan opintotukeen sekä Kelan koulumatkatukeen. Opiskelijat saavat maksuttoman aterian opiskelupäivinä. Oppikirjat ja oppimateriaalin sekä työasun opiskelijat hankkivat itse.

KYSY VAPAANA OLEVIA OPISKELUPAIKKOJA!

Haluatko lisätietoa Palvelualan Opisto Kuopion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Palvelualan Opisto Kuopion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio

paok.fi