Ammattitutkinnot

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapidon osaamisala | kunnonvalvonta

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto | kunnossapidon osaamisala | kunnonvalvonta

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon suorittaneena sinulla on ammattitaito toimia itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä. Sinulla on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden asentamisessa, huoltamisessa ja korjaamisessa.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua, sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetuksen määrä on keskimäärin 24 päivää koko koulutuksen aikana.

Voit hakea opiskelemaan seitsemälle eri osaamisalalle.

Kunnossapidon osaamisala, kunnonvalvonnan suuntautuminen

Koneenasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon kunnonvalvontaan suuntautunut kunnossapidon osaamisala on suunnattu teollisuudessa työskenteleville kunnossapitohenkilöille, joilla on kone- ja tuotantotekniikan peruskoulutus. Kunnonvalvonnan koulutusohjelman suorittaneena osaat ennakoida teollisuuden koneiden ja laitteiden huoltotarvetta sekä tehdä tarvittavat kunnonvalvontamittaukset.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Koulutusohjelman aikana suoritetaan teollisuuden kunnonvalvontaan suuntautuva koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto (kunnossapidon osaamisala). Opiskelijat suorittavat opintonsa lähiopetuksena oppilaitoksessa ja työpaikalla.

Pakollinen ammatillinen tutkinnon osa

  • Mekaaninen kunnossapito (pakollinen osa, 50 osp)

Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat

  • Kunnonvalvonnan mittausten suorittaminen ja tulkinta (valinnainen osa, 50 osp)
  • Lisäksi valinnainen tutkinnon osa, vähintään 50 osp valitaan työtehtävien mukaan.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimuksen voi aloittaa milloin vain.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Tutkinto / todistus

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu