Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoa
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoa
   
Lähiopetus
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja

ICT-asentaja asentaa ja määrittelee tietoliikennelaitteita sekä antaa käytönopastusta ja käyttäjätukea. Tieto- ja tietoliikennetekniikan osaamisala kattaa nyky-yhteiskunnassa käytössä olevien keskeisten tietoteknisten laitteiden rakenteen ja toiminnan hallinnan. Oulun seutu on vahva elektroniikan ja sen sovellusten kehittäjä ja valmistaja. 

Opiskelu

OSAOn ICT-asentajan koulutus koostuu sekä pakollisista että valinnaisista tutkinnon osista. Tutkinnon osat sisältävät muun muassa elektroniikan ja ICT:n perustehtävien, tietokone- ja tietoliikenneasennusten sekä palvelinjärjestelmien ja projektitöiden opintoja. Opinnoissa perehdytään tietokoneiden, palvelinjärjestelmien, tietoliikennelaitteiden ja -verkkojen asentamiseen ja ylläpitämiseen.

ICT-asentaja työelämässä

Tutkinnon suorittaneet työllistyvät elektroniikkateollisuuteen, sähköalan asennus- ja huoltoliikkeisiin, puhelinyhtiöihin sekä tietokonejärjestelmien laitteiden ja verkkojen sekä rakennusten telejärjestelmien asennuksen, huollon ja kunnossapidon monipuolisiin tehtäviin. Myös elektroniikan valmistus ja testaus työllistää ICT-asentajia. Myös elektroniikan valmistus ja testaus työllistää ICT-asentajia.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto | ICT-asentaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: