Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, jalometalliala

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
1.9.2020
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku 6.5.-3.8.2020.
   
Lähiopetus
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, jalometalliala

Jalometallialan koulutuksessa painottuvat perinteisten työmenetelmien lisäksi tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus. Tutkinnon suorittanut osaa valmistaa koruja yksittäiskappaleena ja piensarjatuotantona asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hän hallitsee korujen suunnittelun sekä valmistuksen eri tekniikoita. Jalometallialan artesaani työskentelee itsenäisenä yrittäjänä ja alan myynti- tai ohjaustehtävissä. 

Tutkinnon muodostuminen

Tutkinnon laajuus 180 osp

Ammatilliset tutkinnon osat, 145 osp

Pakolliset tutkinnon osat, 55 osp

  • Osaamisen tuotteistaminen ja markkinoiminen taideteollisuusalalla, 10 osp
  • Jalometallialan tuotteen valmistaminen, 45 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, 90 osp

Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp

Artesaanina saat valmiudet ammattialan työtehtäviin tai jatko-opintoihin

Jalometallialan artesaanin ammattitaito syntyy hyvästä muoto- ja tyylitajusta, materiaalituntemuksesta sekä teknisistä valmiuksista. Artesaanina voit työskennellä yrittäjänä, teollisuuden ja liike-elämän palveluksessa tai alan ohjaajana. Koru-, kivi ja jalometallialan koulutus antaa ammatilliset perusvalmiudet ammattialan eri tehtävien lisäksi jatko-opintoihin.

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinnon suorittanut voi jatkaa suorittamaan esimerkiksi artenomin, muotoilijan tai konservaattorin tutkintoa ammattikorkeakouluun, tai taiteen kandidaatin tai taiteen maisterin tutkintoa yliopistoon.  

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani, jalometalliala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, jalometalliala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani, jalometalliala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: