Ammatillisen tutkinnon osat

Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp

OSAO, paikassa Kempele (+1 sijaintia)
Pituus
5
Pituus
5
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp

Suurkeittiön ruokatuotanto -tutkinnon osa on suunnattu sinulle, joka haluat työskennellä suunnitelmallisesti ja vastuullisesti ammattikeittiön erilaisissa ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä, olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alasta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Voit myös täydentää aiempaa koulutusta tai harkitset kouluttautumista ravintola- ja catering-alalle.

Koulutuksen sisältö

Opiskelija

  • aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
  • valmistaa ruokalajeja ruokaohjeiden mukaisesti
  • laittaa ruokalajeja tarjolle ja tarvittaessa pakata ruokalajit kuljetusta varten
  • palvella asiakkaita toiminta-ajatuksen tai liikeidean mukaisesti
  • tehdä esivalmistelut seuraavaa työvuoroa varten
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen kesto on noin viisi kuukautta. Opiskelu toteutetaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden suurkeittiön ruoanvalmistustehtävissä ja arvioidaan asteikolla K5-T1 (kiitettävä, hyvä, tyydyttävä).

Hakeminen

Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, TUVA-opiskelijoille ja muille oman osaamisen täydentäjille. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnossa kielitaitosuositus on A2.2.

Tutkinto / todistus

Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu